НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Родителите на бившия ми съпруг се превърнаха в мои втори родители

Родителите на бившия ми съпруг се превърнаха в мои втори родители

0
Имам прекрасни отношения с родителите на бившия ми съпруг
Родителите на бившия ми съпруг се превърнаха в мои втори родители

Имам прекрасни отношения с родителите на бившия ми съпруг. Радвам се, че познавам тези хора.

В много случаи снахата и свекървата не се разбират от самото начало. Понякога, обаче, се случва и свекърът и свекървата да се разбират толкова добре със снахата, че дори и в случай на развод, отношенията им се запазват.

Когато с Антон се оженихме искахме да наемем апартамент. Но родителите му настояваха да живеем с тях, в голямата им къща. Наистина имаше достатъчно място за всички.

В началото се съмнявах, че това е добра идея. И приятелите ми казваха същото. Но скоро всичките ми съмнения бяха разсеяни, защото те се оказаха много добродушни и подкрепящи хора.

Когато родих дъщеря ми, те бяха много щастливи. Съпругът ми постоянно изчезваше с приятели, така че не можех да се справям сама. Но свекърът и свекървата ми помагаха много. Никога не са отказвали да се грижат за внучката си.

Записах я в детска градина и се върнах на работа. Но отношенията ни с Антон се объркаха напълно. Той престана да се интересува от дъщеря си и изобщо не мислеше за мен. Седеше на дивана и гледаше телевизия, докато аз влачех тежките чанти от магазина. Добре, че поне свекър ми излизаше да ме посрещне.

Тогава се появи възможност за работа в чужбина. Но се притеснявах да оставя дъщеря си на съпруга ми.

Споделих всичко със свекърва ми. Тя ме увери, че ще се грижат за внучка си, ако реша да замина.

Свекърът виждаше, че бракът ни с Антон не върви добре. Те взеха моята страна. Знаех, че родителите на Антон са много отговорни хора, така че наистина няма място за притеснение. Реших да замина.

Изминаха 7 години оттогава. Имам добра работа, ожених се тук в Португалия, родих син. Взех дъщеря си при мен преди две години. Съпругът ми я прие като свое дете.

Нищо не ме задържа у дома, но не мога да не се прибирам поне веднъж годишно. Всеки път летя с удоволствие на Коледа да посетя родителите на бившия ми съпруг.

Вижте още: Дъщеря ми ме обвинява, че съм разбила семейството й

Избирам скъпи подаръци и бързам да зарадвам тези невероятни хора.

Имам прекрасни отношения с тях, въпреки че се разведох със сина им.

Тази история доказва, че добрите хора винаги ще намерят общ език и ще си помагат. И не е важно дали имат роднинска връзка или не.