НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Бабите, които обичат внуците си, никога не биха ги оставили гладни

Бабите, които обичат внуците си, никога не биха ги оставили гладни

0
Кръвната връзка с човек не гарантира любящи отношения
Бабите, които обичат внуците си, никога не биха ги оставили гладни

Кръвната връзка с човек не гарантира любящи отношения. Понякога човек може да разчита само на себе си.

Ако Ана имаше възможност, нямаше да ходи на работа. Не, защото е мързелива или да избегне проблемите на работното място, а за да нахрани децата си навреме.

Въпреки, че баба и дядо им са с тях през цялото време, децата остават гладни. Тя говори със своята свекърва, но нищо не се промени.

Ана и Николай не можеха да си позволят отделно жилище. Затова трябваше да живеят под един покрив с родителите на Николай.

Ана има странни отношения със свекър и свекърва си. Въпреки факта, че живеят в една къща, те правят всичко поотделно, дори храната. Така че отделните вечери за баба и дядо не бяха нещо необичайно за тази къща. Ана нямаше нищо против. Но тя не можеше да си представи, че това важи и за децата.

Веднъж Ана се прибра от работа малко по-късно от обикновено. Оказа се, че децата не са яли нищо от закуската в училище. Когато попитали баба си за храна, тя им отговорила, че трябва да изчакат мама. Ана знаеше отлично, че има много продукти, от които може да се направи нещо бързо. А защо не им е направила елементарни бъркани яйца, не е ясно.

Вижте още: На 28 години останах вдовица с три деца на ръце

Свекървата й каза, че е задължение на майката, а не на бабата да храни децата. Николай само сви рамене. Тъй като това отношение не беше ново за него. Познаваше много добре майка си и не се изненада от подобно отношение.

От този ден нататък Ана започна да обръща повече внимание на готвенето и децата. Или по-скоро да научи децата да си готвят сами. Тя започна да се оглежда за нов дом.

За съжаление, понякога дори кръвната връзка с човек не може да осигури топли отношения. Всичко зависи от характера. И ако възрастен се държи по определен начин, тогава е малко вероятно нещо да го промени. Следователно единственият приемлив изход е да намерите свой собствен подход.