НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Снахата живее с новия си мъж в моя апартамент

Снахата живее с новия си мъж в моя апартамент

0
Синът си намери любовница, а снахата доведе новия си мъж у дома
Снахата живее с новия си мъж в моя апартамент

Синът си намери любовница. А снахата доведе новия си мъж у дома.

Снахата и синът живеят с мен от 4 години. Имат 2 деца. Разбира се, няма да оставя внуците си без дом. Но снахата е пълнолетна и се справя сама.

Исках само да й напомня, че това не е нейният дом и тук няма на какво да разчита, но след време синът ми каза, че се разделят. Намерил си нова приятелка и решил да замине с нея. Не одобрявам постъпката му, но си мислех, че най-накрая ще мога да се отърва от снаха си. Но тя също доведе новото си гадже в апартамента ми. Чакат дете и живеят при мен, а аз плащам за всичко.

Бях едва на 40, когато синът ми каза, че ще има дете. Исках да им дам пари за аборт, но вече беше късно. Знаех, че няма да е лесно. Двамата подписаха.

Нямаха покрив над главите си, затова се преместиха при мен.

Мислех, че ще свикнем да живеем заедно. Но сгреших. Кавгите между двамата бяха постоянни. Вярвах, че нещата ще се променят, но отново сгреших.

Скандали сутрин, скандали на обяд и кавги вечер. Мивката е препълнена постоянно, детето все плаче и дори не мога да спя нормално. Знаех, че нищо няма да излезе от този брак.

Един ден просто се събудих и разбрах, че не мога да продължавам така. Седнах, помислих и реших сама да напусна този апартамент. Но, за съжаление, снахата съобщи, че чака второ дете. Кавгите зачестиха.

Така издържах още 2 години. После си тръгнах.

Един ден ги посетих и разбрах от съседите, че кавгите продължават, а сметките им растат. Толкова ли нямат пари? Досега не са се оплаквали от нищо. Снахата каза, че апартаментът не е неин и затова не плаща сметките. Синът ми просто мълчеше. Трябваше да взема заем. Много съжалявам, че не взех мерки от самото начало.

Вижте още: Децата й отказаха да се грижат за нея

И шест месеца по-късно децата се разведоха. Синът си намери любовница и замина. Вяра все още живее в апартамента ми с новото си гадже. Те дори чакат бебе. Плащам сметките и заема.

Не мога да изгоня снаха си с 3 деца в момента. Няма ненаказано добро.

Какво бихте направили в такава ситуация?