НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Видях зет ми с друга жена

Видях зет ми с друга жена

0
Видях зетя с друга жена и реших да кажа на дъщеря си
Видях зет ми с друга жена

Видях зетя с друга жена и реших да кажа на дъщеря си. Двамата са женени от 10 години. Нанесоха се в апартамент под наем.

След известно време искаха да си купят собствено жилище. Но, разбира се, нямаха пари за това. Не можех да им помогна, защото всичките ми спестявания отидоха за сватбата. Тогава зетят реши, че е време да си потърси друга работа.

Намери си работа като шофьор на камион. Единственият проблем е, че отсъстваше дълго от вкъщи.

Таня забременя. Мечтаех за внуци от дълго време, така че бях много щастлива. Зет ми също беше на седмото небе. Но дъщеря ми по някаква причина винаги беше мрачна. Каза, че просто много й липсва мъжът й.

Винаги съм знаела, че рано или късно ще й изневери. Една вечер разговаряхме по телефона и Таня каза, че мъжът й е заминал в командировка. На следващия ден видях зетя с друга жена в магазина.

Веднага отидох при тях.

Зетят явно не очакваше да ме види и сякаш си глътна езика. Беше в строителен хипермаркет, където не съм чест посетител. Възрастна съседка поиска да й купя нещо, затова отидох с колата до другия край на града.

Дамата ме погледна с учудени очи и каза, че съм разбрала погрешно. Зетят ми обясни, че тя е дизайнер. Искал да изненада Таня с примерен план за апартамента.

Когато поисках доказателства, те ми показаха снимките на апартамента. Убедих се, че зет ми не лъже.

Цяла вечер ме измъчваше мисълта за тази среща. Изненадата, разбира се, е добра, но наистина исках да споделя с дъщеря си какво се случи. Напоследък отношенията между Таня и и зет ми са леко обтегнати. Затова исках да й покажа колко много я обича.

Когато споделих новината за апартамента с дъщеря ми, тя се разплака.

Вижте още: Снахата живее с новия си мъж в моя апартамент

Но Таня не плачеше за това. Когато мъжът й отсъстваше за 2 месеца, тя срещнала бившия си съученик в едно кафене. Детето, което чака е от него.

Тя каза, че обича мъжа си и не иска да го загуби. Тогава я посъветвах да си замълчи и да не му признава за изневярата си.

Майката мислеше, че зетят е този, който изневерява, а се оказа обратното. Но всичко рано или късно се разбира.

Ако бяхте на мястото на Таня, бихте ли казали истината на съпруга си?