НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Наскоро разбрах, че съпругът ми е мой брат

Наскоро разбрах, че съпругът ми е мой брат

0
Женени сме от пет години и наскоро разбрахме тази ужасна новина
Наскоро разбрах, че съпругът ми е мой брат

Женени сме от пет години, но се познаваме от осем. Любимият ми работи като управител на фитнес. Доволни сме от живота си. За съжаление наскоро разбрахме една ужасна новина.

Майката на съпруга ми се върна в България от Полша, тя не присъства на сватбата ни, така че никой от семейството ми още не я беше виждал.

Едва наскоро по време на първото ни семейно събиране баща ми разбра, че това е жената, с която се е срещал преди. Тайно от всички той направи ДНК тест и се оказа, че той е баща и на мъжа ми. Това беше шокираща новина за нас. Това се случи в деня, когато разбрах, че съм бременна и исках да споделя тази добра новина с цялото ни семейство. Засега никой не знае за бременността ми, дори съпругът ми.

Вижте още: Сестрата на мъжа ми се държи като господарка на къщата в моя дом

След тази среща постоянно си мисля за развод, аборт и дори самоубийство. Смазана съм и не знам какво да правя и какво да мисля. Обичам мъжа си много. Бях толкова щастлива да науча за бременността и сега всичките ми мечти са разбити. Нищо не може да ме направи щастлива. Женени сме, но майка ми не признава брака ни и настоява да се разведа.