НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Когато провери телефона на съпруга си, не можа да повярва на това,...

Когато провери телефона на съпруга си, не можа да повярва на това, което вижда

0
Мъжът ми напусна дома и се премести при любовницата си
Когато провери телефона на съпруга си, не можа да повярва на това, което вижда

Мъжът ми напусна дома. Премести се при любовницата си.

Не ревнувам и не мислех, че ми изневерява, но една нощ дяволът не ми даде мира и когато мъжът ми заспа, реших да му проверя телефона. Нямаше нищо подозрително в съобщенията и в социалните мрежи, затова погледнах списъка с обажданията.

Там открих три „подозрителни“, често избирани контакта – “най-нежното докосване”, “сладки сълзи” и “жената на моите мечти”.

В един миг полудях и започнах да си мисля с колко от тях мъжът ми ми изневерява.

Първо се обадих на “най-нежното докосване”. Отговори майка му. Започнах да се чудя дали ще се засрамя пред още един член на семейството, но не ми хрумна кой, по дяволите, се крие зад „сладките сълзи“. Това беше номерът на сестра му.

Бях убедена, че съм “жената-мечта”. Когато набрах номера, телефонът ми звънна.

Бях горда, че съпругът ми е толкова прекрасен и бях възхитена от начина, по който ни е записал в телефона и в същото време се срамувах от постъпката си. Казах на мъжа си какво съм направила и той мило се засмя. Реших да му купя подарък. Дадох половината от спестяванията си за нов часовник.

Когато разбраха какво се е случило, след дълъг смях и майка му, и сестра му също решиха да му подарят нещо.

Вижте още: Видях зет ми с друга жена

Съпругът ми беше наистина изненадан и щастлив. Той се разплака и каза, че не знае с какво е заслужил да го обичаме толкова много.

И все пак тази история няма щастлив край.

Не мина и половин година, мъжът ми напусна дома. Точно когато „електротехникът Алекс“ изведнъж започна да му звъни на всеки час.