НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Въпреки че, вече имаше 4 деца, тя отново срещна любовта

Въпреки че, вече имаше 4 деца, тя отново срещна любовта

0
Тя намери любящ мъж дори с 4 деца на ръце
Въпреки че, вече имаше 4 деца, тя отново срещна любовта

Тя намери любящ мъж дори с 4 деца на ръце. Любовта й се усмихна най-накрая.

Зоя беше на 19 години, когато се омъжи за първи път. Година по-късно роди. Младите родители бяха щастливи и всички се възхищаваха на красивото им семейство. Две години по-късно Зоя роди момиченце. Изглеждаше, че всичко в това семейство едва започва. Много бързо след раждането на второто им дете, те се разведоха.

Зоя остана с две деца без издръжка. Тя се премести при майка си, но не остана дълго при нея, защото тя само се опитваше да контролира живота й.

Докато живееше с майка си, тя започна да общува със съседа. Той беше малко по-голям от нея, понякога й помагаше, понякога се разхождаха заедно вечер. Скоро тя забременя. Когато му съобщи новината, той замина за чужбина и повече не се обади.

Мина още време, преди Зоя да се срещне с елегантния мъж в автобуса. Заприказваха се и стана дума, че тя отглежда 3 деца сама. Слязоха заедно от автобуса и се разходиха в парка. Спомняйки си миналите неуспехи в любовта, Зоя не се надяваше на нищо.

Отново срещна с мъжа на автобусната спирка. Не можеше да повярва на очите си. Преди да успее да се зарадва, той й призна любовта си и каза, че ще се ожени за нея с три деца. Можете ли да повярвате?

Няколко месеца по-късно Зоя се премести с децата при Иван. Най-накрая животът й се подобри и тя намери любящ мъж, който я приема с чужди деца. Те започнаха да се разболяват едно по едно, след това се появиха битови проблеми.

Зоя вече очакваше четвъртото си дете и смяташе, че ще зарадва половинката си с тази новина. А той, уморен от детски крясъци и разхвърляни играчки, сякаш вече не я чуваше. Беше му писнало от тази детска градина и каза, че не може да продължи да живее така. Зоя отново беше сама. Но сега изглеждаше, че беше подготвена за подобен изход. Тя обеща на себе си и децата, че ще ги изправи на крака и ще ги възпита добре.

Вижте още: Видях зет ми с друга жена

Зоя почти живееше в болницата с всички деца. Там работеше Илиян, разведен мъж на 30 години. След като жена му го напуснала, той не смятал, че ще се влюби в някого. Тогава се появи Зоя.

Той й помагаше ден и нощ, грижеше се за децата. По-късно се осмели да предложи на любимата си жена да се премести при него. Не обеща нито сватба, нито звезди. Но беше надежден и искрен. Зоя се довери на скромния и искрен мъж, който се грижеше за нея през цялото това време. Те подписаха тихо. Когато след сватбата им се роди петото дете, той беше най-щастливият баща в света. Зоя разцъфна, никога не е била толкова красива и нежна от любов.

Искреността и нежността са рядкост в наши дни. Понякога искате да се доверите на нежни думи и обещаващи планове. Но се оказва, че най-надеждните и мили хора, които наистина обичат, са лаконични. Действията винаги говорят по-силно от думите. И когато настъпи моментът на отчаяние, съдбата изпраща ангел в лицето на надежден приятел или любящ мъж, а понякога и двете неща в един човек.