НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Скандално отмъщение за изневяра

Скандално отмъщение за изневяра

0
Жените не прощават изневярата. Всеки мъж трябва да помни това
Скандално отмъщение за изневяра

Жените не прощават изневярата. Всеки мъж трябва да помни това.

Много пъти сме чували истории за това как един съпруг, уверен в своята безнаказаност, си намира любовница. Но рядко мъжът придобива смелост да доведе любовницата си у дома.

Евгения отдавна подозираше съпруга си в изневяра. През последната година той проявяваше все по-малко внимание към жена си и прекарваше все по-малко време у дома.

Тя беше проницателна жена и често разчиташе на интуицията си. Единственото нещо, което все още вдъхваше надежда на Евгения, беше липсата на реални доказателства за измяната.

Тя нямаше как да провери телефона, тъй като съпругът й го отключваше само с пръстов отпечатък.

Нейна приятелка й предложи да наеме детектив.

Уговориха се за цена и Евгения предостави цялата необходима информация за съпруга си.

Минаха 2 седмици. Предстоеше рожденият ден на съпруга й. Специално за това тя поръча ястия от най-добрия ресторант в града. Според нейния план Иван трябваше да празнува рождения си ден 2 пъти – с колегите и на следващия ден с роднини.

За тази вечер Евгения специално си купи рокля. Гримира се, направи си прическа и със студена усмивка отиде в ресторанта. Тази вечер ще бъде незабравима.

Повечето от колегите му бяха мъже, но сред жените имаше едно момиче, което се открояваше. Това беше дъщерята на шефа. Беше дори по-добре облечена от Евгения. Все пак тя беше много по-млада и красивите дрехи й стояха много добре.

Въпреки че Евгения предвиди появата й, присъствието на това момиче предизвика нееднозначна реакция. Ярост и очакване я обзеха и тя нямаше търпение да дойде моментът, в който всички ще се отпуснат.

Минаха няколко часа. Когато гостите хапнаха и потанцуваха, Евгения реши, че е време да действа. Тя извади телефона си, отвори черновата на предварително подготвеното съобщение и натисна изпращане. В този момент около масата се чуха множество сигнали. Изненаданите гости отключиха телефоните си. Реакцията им не закъсня. Бледите лица и неловки погледи изпълниха пространството около Иван и Ирена. Те бяха единствените, които не получиха известие и не разбраха какво се случва.

Гостите получиха снимка на Иван и Ирена от моментите им на усамотение в хотелската стая, до която ги беше проследил детективът.

Жените не прощават изневярата. Евгения замисли това отмъщение в момента, когато разбра, че сред поканените ще бъде и любовницата на мъжа й.

Възмутена от наглостта и чувството за безнаказаност, тя реши да сложи край на работата на съпруга си и да го лиши от всякакви перспективи в тази компания. Както той сложи край на семейния им живот.

Скоро на масата останаха само Евгения и Иван.

“Всичко свърши” – каза тя на съпруга си.

“Това ли заслужих?” – сдържайки гнева си, попита Алексей.

“Да.”

“Ами прошката?”

Но на предателите не се прощава.

Вижте още: Видях зет ми с друга жена

На следващия ден Евгения опакова куфара си и отлетя на почивка. Тя отдавна мечтаеше да посети някаква страна. И това беше страхотна възможност.

Във всяка двойка трябва да има взаимно уважение. А това от своя страна гарантира взаимна честност и доверие. По някаква причина много мъже бързо забравят да бъдат честни с жените си, когато става дума за друга жена.

Но колко проблеми биха могли да бъдат избегнати, ако Иван беше казал истината на жена си.