НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Как да съхраним положителната енергия в дома?

Как да съхраним положителната енергия в дома?

0
Засилване на положителната енергия в дома
Как да съхраним положителната енергия в дома?

Засилване на положителната енергия в дома е възможно, ако спазвате определени правила. Всичко е много лесно.

Домът трябва да бъде защитен от негативната енергия. Ще ви кажем как точно да го направите. Домът се счита за място, където можете да се отпуснете и да си починете и да се вдъхновите за нови постижения. Но за това той трябва да бъде изпълнен с добра енергия, защото отрицателната енергия може да повлияе значително на живота на обитателите му.

Емоции

Първо забележете с какви емоции се връщате у дома. Случва се след тежък ден човек да се върне в лошо настроение и в това настроение да прекара остатъка от вечерта. В този случай вземете душ и измийте всички лоши неща, които са ви се случили. Тогава негативната енергия няма да се влива в пространството около вас.

Ред

Безпорядъкът привлича негативна енергия и може да ви накара да се почувствате по-малко мотивирани и депресирани. Въпреки това, освобождаването на дома ви от ненужни предмети ще донесе пълен поток от положителна и творческа енергия и вдъхновение.

Осветление и въздух

Изобилието от естествена светлина има положителен ефект върху благосъстоянието на обитателите на къщата, а излишъкът от изкуствена светлина причинява главоболие и безсъние. Що се отнася до въздуха, е необходимо редовно да проветрявате помещенията.

Вижте още: Кучето може да подуши болестта на стопанина си

Цветове

Не е тайна, че цветовете имат пряко влияние за засилване на положителната енергия. Червеното и оранжевото изпълват стаята с енергия. Бялото има същия ефект. Жълтото провокира развитието на креативност и просто подобрява настроението. Зеленото ревитализира, а синьото потиска агресията. Всичко това трябва да се вземе предвид при проектирането на интериора.

Етерични масла и тамян

Ароматът на етерични масла и тамян почиства дома ви и спомага за създаването на положителна енергия, но не е за всеки. Ако харесвате ярки аромати, тогава е достатъчно да закупите няколко от любимите ви масла. Тамянът и жасминът са чудесен избор, защото помагат за защита и пречистване на негативната енергия.