НАЧАЛО ЗДРАВЕ Домашен лек за вируси

Домашен лек за вируси

0
Лек за вируси, който да си приготвите сами у дома
Домашен лек за вируси

Лек за вируси можете да си приготвите сами у дома. Укрепва имунната система.

Необходими съставки:

  • 2 кг органичен мед
  • 500 г пчелен прашец
  • 200 мл прополис

Приготвяне:

Разбъркайте добре всички съставки и оставете прашеца да се разтопи за около 2-3 дни. От време на време е необходимо да се разбърква, за да се разтопи прашецът по-бързо.

Консумирайте по една чаена лъжичка от този лек за вируси три пъти на ден. Сместа е много лечебна и помага за лечение на бронхит, астма, кашлица и за прочистване на белите дробове.

Пчелният прашец има благоприятен ефект върху храносмилателните органи, жлезите с вътрешна секреция, работата на сърцето и мозъка.

Вижте още: Упражнения при болка във врата

Помага за облекчаване на умората, има положителен ефект върху кръвоносната и нервната система, за преодоляване на стреса и депресията. Подобрява либидото и при двата пола и потентността при мъжете.

Освен това има положителен ефект върху имунната система срещу различни инфекции. Помага при възпаление на простатата и яйчниците, повишено кръвно налягане, повишена кръвна захар, нощно уриниране при деца, анемия, цироза, атеросклероза и др.

Прополисът (капки) помага при възпалено гърло, зъбобол, пародонтит, възпалени венци, бронхит, гастрит, изгаряния, кожни заболявания и астма.