НАЧАЛО ЗДРАВЕ Чаят от орехови прегради намалява риска от сърдечни заболявания

Чаят от орехови прегради намалява риска от сърдечни заболявания

0
Чай от орехови прегради за почистване на артериите
Чаят от орехови прегради намалява риска от сърдечни заболявания

Чай от орехови прегради е това, от което имате нужда за здрави артерии и кръвоносни съдове.

Когато прочетете това, никога повече няма да ги изхвърляте отново. Известно е, че орехите са много полезни. По-малко известно е колко са лечебни ореховите прегради.

Ако правите чай от тях и го пиете редовно, можете значително да подобрите здравето си и да намалите риска от сърдечни заболявания.

Следващия път, когато чупите орехи, използвайте тези прегради разумно и не ги изхвърляйте.

Ореховите прегради са богати на йод и тъй като не винаги е възможно да си осигурим достатъчно количество чрез храната, пиенето на този чай е отлична идея. Хората, страдащи недостиг на йод са предимно бременни жени, майки, служители в офис, които прекарват по-голямата част от времето си пред компютрите.

Също така, този чай се оказа много ефективен за прочистване на сърдечните артерии, за предотвратяване на сърдечните заболявания и понижаване на високата температура.

Вижте още: Полезни свойства на киселото зеле

Тъй като стесняването на коронарните артерии обикновено се причинява от хронично никотиново отравяне, този чай се препоръчва и за пушачи.

Приготвяне на чай

Оставете 4-5 орехови прегради във вода за около 4 часа, след което си направете чай от тях.

Налейте вода в тенджера, оставете да заври и след това добавете преградите и гответе на слаб огън за около 10 минути. След това чаят е готов за консумация.

Забележка: Преди да използвате този чай, консултирайте се с лекар.