НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Когато миналото на половинката ви се превърне в повод за скандал

Когато миналото на половинката ви се превърне в повод за скандал

0
В селото всички знаеха за миналите връзки на Нина
Когато миналото на половинката ви се превърне в повод за скандал

Миналото на човек пряко засяга неговото настояще и бъдеще. Приемайки опита, той или тя прави изводи и на тяхна основа изгражда живота си по-нататък.

Всеки е допускал грешки и провали, които иска да забрави. Но обществото не винаги прощава тези грешки. Това е така особено за малките градове и села, където миналото на човек може да се превърне в причина за конфликти и неприятни ситуации. Точно това се случи с Нина.

Нина винаги е била красива. Още на 16-годишна възраст тя беше популярна и всички местни момчета по някакъв начин се опитаха да започнат връзка с нея. Нина не виждаше нищо лошо в използването на красотата си. Тя наистина харесваше вниманието и на 18-годишна възраст вече имаше няколко връзки.

Когато дойде време да си търси работа, се оказа, че Нина не умее почти нищо. Искаше да стане маникюристка. А курсовете струваха пари, които тя нямаше. Така че, трябваше да търси друго нещо.

В покрайнините на селото имаше скъпа вила, която се отдаваше под наем. Обикновено идваха градски семейства там за лятото, за да поемат свеж въздух и да сменят обстановката. Това лято мъж от столицата се нанесе във вилата. Нина го срещна случайно на улицата. Започнаха да си говорят и той й предложи да използва компютъра му, за да придобие полезни умения. 2 пъти седмично идваше на вилата, за да изучава основни програми на компютъра.

Наистина се оказа полезно. Под ръководството на новия познат тя успя да научи няколко програми, които са от съществено значение за всяка позиция в офис. Нина му беше много благодарна.

В селото всички знаеха за това. Когато на стената в дома й се появи картина в красива рамка, нямаше съмнение от кого е този подарък. Нина не скърбеше за тази връзка. Тя се забавляваше с мъжа, към когото изпитваше уважение. Тя не се интересуваше от мнението на хората.

Минаха няколко години. Нина работеше като секретарка в една фирма. Тя все още се радваше на успех сред мъжете, но вече не даваше очевидни поводи за клюки. В живота й се появи нов човек.

Казваше се Димитър. Той беше от друг град и работеше в същата фирма. Тя го забеляза веднага. Но не заради външния вид, той не беше красив. Но имаше нещо в него, което караше Нина да мисли за него през цялото време.

След известно време тя все пак успя да привлече вниманието му. Скоро след това се ожениха.

Веднъж Димитър получи анонимна бележка, в която пишеше, че Нина е лека жена, известна в селото. И ако не вярва, нека я попита за новата картина на стената. Той й показа бележката и зададе въпрос. Нина с усмивка забеляза, че за съседите й думата “нов” е разтегливо понятие.

Тя разказа на съпруга си за миналите си връзки, което предизвика буря от емоции. Съпругът й грабна картината и я хвърли на пода.

Нина не одобри постъпката му. В крайна сметка се оказва, че съпругът й не иска да приеме миналото й. Но точно това я направи жената, в която той се влюби. Със сълзи на очи тя каза на Димитър, че по същия начин той може да изхвърли и нея от живота си.

Вижте още: Съпругът й не се появи на изписването

Всеки човек има право на грешки. Глупаво е да се мисли, че преди брака жената не е имала никакви връзки. Следователно Димитър трябва да направи избор. Да приеме миналото на Нина или да остане сам.

След известно време на мълчание той й се извини. Заедно събраха парчетата от рамката и седнаха на масата.

В малките градове и села миналото на човек може да се превърне в апетитна хапка за дискусии и клюки. Така че е съвсем нормално красива жена с връзки зад гърба си да има много завистници и недоброжелатели.

Важно е да разберете, че партньорът ви има свое минало. Това може да не ви хареса. Но, ако обичате този човек, тогава ще го приемете заедно с миналото му.