НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Отидох да се запозная с родителите на годеника ми, но никой не...

Отидох да се запозная с родителите на годеника ми, но никой не ми отвори

0
Годеникът ми ме покани да живея при него
Отидох да се запозная с родителите на годеника ми, ни никой не ми отвори

С годеника ми излизаме от една година. Наскоро започнахме да обсъждаме нашето общо бъдеще. Планирахме сватба. Разбрахме се на следващия ден да отида да се срещна с родителите му. След това щяхме да се съберем да живеем заедно. Покани ме да се преместя при него отдавна, но му казах, че ще се преместя веднага щом се запозная с родителите му и той с моите.

Не можех просто да си събера багажа и да си тръгна от дома. Как ще го оправдая? Ще живея със съпруга си ли? Но той все още не ми е съпруг. Уговорихме се да отида да се запозная с родителите му. На следващия ден в 11:00 часа трябваше да му се обадя. Легнах си спокойна. На следващата сутрин започнах да се приготвям за срещата. Обадих му се в 11:00 часа. Но той не отговори. Набрах го още няколко пъти. Мислех, че спи или е зает. Тръгнах по-рано, за да имам време да купя подаръци за родителите му.

В 13:00 часа го набрах отново. Той не отговори. След 5 минути опитах да се свържа за последно и си тръгнах. Написах му съобщение: „Никой никога не ми е причинявал подобно нещо. Мислех, че се обичаме, а ти постъпваш с мен по този начин?”

Две минути по-късно получих отговор. Годеникът ми написа, че показва апартамент за продажба, затова е зает. Но ние се бяхме уговорили вече. Бях разстроена. Тръгнах си към къщи пеша. След 40 минути го видях на един светофар с колата си. Обадих му се отново. Не отговори. Затова му написах още едно съобщение. Той го прочете след два часа.

Вижте още: Няма да отида на сватбата на сина ми

Все още мълчи.

Не знам какво да мисля. Оказа се, че всичко, което ми е казал е било една голяма лъжа.

Посъветвайте ме какво да правя!

Как бихте постъпили?