НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Изневерих на съпруга ми скоро след сватбата

Изневерих на съпруга ми скоро след сватбата

0
Предадох съпруга си и не мога да си простя за тази грешка
Изневерих на съпруга ми скоро след сватбата

Предадох съпруга си и не мога да си простя за тази грешка. Много бих искала да върна времето назад и да променя миналото, но, за съжаление, това не е възможно. Разбирам, че аз съм виновна за всичко, така че сега си плащам за собствените грешки. Най-много се разкайвам пред съпруга си. Не му беше лесно да живее с мен.

Разделихме се наскоро. Сега съм на 45 години. Имаме две пораснали деца. Всичко беше наред до един определен момент. Мислех, че ми е простил, но през цялото това време ме е търпял, стискайки зъби.

Всичко започна много отдавна. Тогава бях на 20 години. Бях млада и глупава.

Накратко, предадох съпруга си. И продължавах да го лъжа почти месец, а след това всичко се разбра. Жената на шефа ме разобличи пред всички мои колеги, близки и приятели. Така съпругът ми научи за всичко.

Той не вдигна скандал, просто мълчаливо си опакова нещата и си тръгна.

Опитвах се да се свържа с него, да му обясня всичко, да намеря оправдания и т.н. Но той направи всичко възможно да ме държи далеч от живота си. Всичките му близки и приятели ми пречеха да се доближа до него.

С течение на времето спрях да ям и да спя. Съвестта ми ме измъчваше. Скоро ме приеха в болница.

Процесът на възстановяване беше много труден и дълъг. Съпругът ми дойде да ме види. Започнахме всичко отначало. Беше много трудно. Направих всичко за него и се опитах да изкупя греха си.

След няколко години мъжът ми сякаш ми прости. Родих две деца и ги отгледахме в мир и хармония.

Вижте още: Видях зет ми с друга жена

Децата ни са големи хора. Имат свои семейства. Един ден мъжът ми се прибра от работа и каза, че трябва да се разделим. Каза, че ми е простил за предателството, но не е могъл да го забрави. И не може да направи нищо по въпроса.

Изглежда, че вече не можем да спасим връзката си. Така че се разделихме. Всичко се случи тихо и спокойно, въпреки че децата, които не знаеха абсолютно нищо, бяха шокирани.

Сега съм сама. Мъжът ми също живее сам някъде извън града. Опитах още няколко пъти да се сдобрим, но безуспешно. Сега трябва да се науча да живея сама. Вече нямам семейство. Все още не мога да свикна с това.