НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Тялото сигнализира, ако не се освободите от натрупаната негативна енергия

Тялото сигнализира, ако не се освободите от натрупаната негативна енергия

0
Негативна енергия в тялото: Признаци и причини
Тялото ви сигнализира, когато не можете да се освободите от натрупаната негативна енергия

Негативна енергия в тялото се натрупва поради различни причини. Единственият начин да бъдете щастливи е да премахнете тази енергия, за която тялото толкова настойчиво ви сигнализира.

Много често животът ни изправя пред непреодолими препятствия. Но мнозина от нас не подозират, че самите ние разваляме живота си.

Ако пренебрегнете сигналите, състоянието ви може да се влоши и това да продължи много години.

Общи признаци

Главоболие

Тялото ни е много чувствително към негативната енергия и когато се сблъска с нея, реагира с главоболие. Главата може да ви боли по различни причини, но ако лекарят не може да постави диагноза, приписвайки всичко на напрежението, бъдете сигурни, че във вас се е натрупала негативна енергия и е на път да избухне.

Загриженост и безпокойство

Натрупаната негативност се проявява чрез тревожност, гняв, тъга, агресия и негативни мисли. Медитацията ще ви помогне за хармонизиране на вътрешното състояние.

Неприятни усещания в тялото

Болезнените усещания в тялото показват, че тялото се бори и се освобождава от негативната енергия.

Общо неразположение

Човек, зареден с негативизъм, се чувства претоварен и депресиран без основателна причина. Изтощение, чести заболявания, спад в мотивацията – всичко това предполага, че е дошло времето да помислите за живота си и да се опитате да го подобрите.

Неочаквани знаци

Хълцане

Хълцайки, тялото се опитва да прогони негативността, която ви атакува, когато друг човек си мисли лошо за вас. Достатъчно е да назовете името на този човек, за да прекъснете енергийния обмен.

Загуба на глас

Под влияние на силен психологически или енергиен стрес гласът ви може да изчезне. Щом си възвърнете вътрешното равновесие, гласът ви ще се върне.

Тръпки по кожата

При емоционален изблик, свързан със страх, енергийна атака и готовност за защита по тялото се появяват тръпки.

Неосъзнат страх

Ако и най-малката грешка предизвиква безпокойство и страх, това сигнализира, че негативното се е настанило в тялото ви и интензивно го подкопава, разрушавайки биополето и енергията ви.

Актуални признаци

Безсъние

Ако неприятните мисли пречат на спокойния сън, това може да означава, че негативността стабилно се е настанила в ума и мозъкът сигнализира за това.

Чувство на изтощение

Пробивът в енергийното поле може да причини гадене, виене на свят и чувство на безнадеждност. Важно е да се справите с прекомерното количество негативизъм възможно най-скоро, за да не се превърнете в енергиен вампир.

Хронична болка

Натрупаната негативна енергия в тялото може да се прояви дори под формата на хронични заболявания. Постоянното излагане на стрес има отрицателен ефект върху тялото, причинявайки остър физически дискомфорт.

Зловещи признаци

Кошмари

Отрицателните емоции, стресът, нерешените вътрешни проблеми и конфликти сигнализират за себе си чрез нощни „филми на ужасите“.

Вижте още: Сънища, които предричат смъртта?

Затруднено дишане

Прекомерното натрупване на негативизъм може да доведе до задух, затруднено дишане или до дори временно спиране на дишането. Всички негативни преживявания се натрупват в белите дробове на човек, така че ако има твърде много негативност, човек диша по-трудно.

Депресия

Апатията, депресията и тежките мисли са характерни реакции на тялото към негативността. Освен това, в това състояние отрицателните вълни проникват в енергията ви много по-бързо.