НАЧАЛО ЗДРАВЕ За възстановяване на черния дроб: Яжте 2 пъти седмично, обновява всяка клетка...

За възстановяване на черния дроб: Яжте 2 пъти седмично, обновява всяка клетка в тялото!

0
Пречистване на черния дроб с храна. Рецепта
Здравословна закуска, която пречиства черния дроб

Пречистване на черния дроб с храна е възможно. Пригответе си тази вкусна закуска!

Черният дроб е най-важният орган в тялото, защото здравето на целия организъм зависи от него. Той филтрира всички замърсявания. Можете да му помогнете, като ядете тази закуска сутрин.

Ако чувствате хронична умора, усещате горчив и метален вкус в устата си и имате жълт налеп по езика си, това означава, че имате проблем с черния дроб.

Ако постоянно преяждате или ядете нездравословни храни, пушите и пиете алкохол, приемате силни лекарства, то вие натоварвате този важен орган.

Експертите са сигурни, че черният дроб може да се възстанови, ако всеки ден закусвате овесена каша.

Овесът блокира усвояването на вредните вещества и ускорява елиминирането на токсините. Улеснява процеса на храносмилане. Осигурява на тялото необходимата енергия.

Тиквата (почистена и нарязана на кубчета: 20 до 40 грама) възстановява клетъчните структури на черния дроб и го подмладява. Подпомага прочистването на всички органи. Консумацията на сурова тиква на гладно подобрява функцията на стомаха и храносмилателния тракт.

Стафиди – половин шепа (добре измити и отделени) оптимизират функцията на черния дроб, подпомагат обновяването на клетките.

Вижте още: Ползи от зелевите листа

Бадемите нормализират функцията на черния дроб.

Сложете всички съставки в малка тенджера. Добавете вода или мляко, след което оставете да заври. Може да добавите и малко сол. Когато заври, свалете от котлона, покрийте и оставете да престои за кратко.

Препоръчително е да ядете тази каша поне 2 до 3 пъти седмично за пречистване на черния дроб. Бързо се усвоява. Придава лекота, енергия и премахва неприятния налеп по езика.