НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Какво да правим със стария портфейл?

Какво да правим със стария портфейл?

0
Старият портфейл натрупва негативна енергия
Какво да правим със стария портфейл?

Старият портфейл губи красивия си външен вид и искате да го замените с нов. Въпреки това, е важно какво ще направите с него, защото той натрупва много силна енергия по време на употреба. Важно е да се отървете правилно от него, така че благополучието да не напуска семейството.

Какво да направите?

Първо трябва да си купите нов и след това да махнете стария. Но не може просто да го изхвърлите. Първо трябва внимателно да го разгледате. Ако е много износен и мръсен, има дупки по него, това е знак, че финансовото ви състояние може да се влоши в близко бъдеще. Такъв портфейл трябва да бъде премахнат незабавно. Има, обаче, само два начина да направите това – изгаряне или заравяне в земята. Енергията на огъня или земята ще го очисти от негативността.

Съвети за смяна на портфейла ви

Трябва да сменяте портфейла си всяка година, така че да няма време да натрупа негативна енергия и финансовото ви състояние да е стабилно. Ако винаги е имало достатъчно пари в стария портфейл, тогава можете да го използвате, за да заредите новия с положителна енергия.

Вижте още: Как да разположим леглото в спалнята?

Старият портфейл се изхвърля след определен ритуал. Първо трябва да се почисти от всичко, което е останало там. Парите, които са били в стария портфейл, не бива да се поставят в новия, те трябва да се похарчат по-рано. Увийте празния портфейл в черен плат.

Когато изхвърляте портфейл, който е бил наситен с негативна енергия, трябва да мислите за това, че неуспехите ви напускат. Веднага след като церемонията приключи, си тръгнете, без да се обръщате.