НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Амулет за защита на дома и семейството

Амулет за защита на дома и семейството

0
Как се прави амулет за защита на дома и семейството?
Амулет за защита на дома и семейството

Как се прави амулет за защита на дома и семейството? От незапомнени времена хората създават амулети, за да им помагат да се справят с неприятностите. Един от тези талисмани е метлата – символ на чистота, просперитет и щастие. Простите ритуали ще ви помогнат да създадете мощна защита срещу зли духове, кавги и клюки.

В съвременния свят метлите са заменени от прахосмукачки, но метлата е символ на чистота и уют, а ние ви препоръчваме да я използвате като домашен амулет. Можете да я направите от импровизирани материали, като вземете малки клонки и ги завържете заедно.

Как се прави амулет срещу зли духове?

За да създадете такъв талисман, клоните от хвойна, бор и трепетлика са най-подходящи. Ако е трудно да намерите такива клонки, тогава можете да използвате други. Направете малка метла, защото се закача над входната врата, предотвратявайки навлизането на зли духове през прага. След като завържете канапа, кажете следното:

„Създавам магия, защитавам дома си, защитавам семейството си от всяко зло. Аз определям свои собствени правила, така че нека негативната енергия от всички ъгли на къщата да се разтвори в бялата светлина.”

След като направите амулета, го потопете в солена вода и го изсушете, след което всички ъгли на къщата символично се измитат с метлата. След това амулетът се окачва на яркочервена лента над входната врата.

Домашен амулет срещу кавги

За този амулет се използват и клони от ябълка, круша, слива, брезови клонки. Връзват се с дъбови клонки или свързани помежду си стъбла от зърнени култури. Готовата метла може да бъде украсена с бели, зелени и червени конци. Кажете:

„В дома ми не трябва да има клюки, за да не се разрушават отношенията с близките. Който дойде в къщата с негативизъм, да го запази за себе си.”

При пренасянето на метлата през прага се казва следното:

„Пази ме от лоши думи, пази ме от лоши думи. Измитам злото, пазя къщата и семейството в безопасност.”

Метлата се измива под течаща вода, изсушава се на чист въздух и след това се поставя до касата на вратата от вътрешната страна на вратата.

Домашен амулет срещу клюки

Можете да използвате всякакви клони. След като метлата е готова, тя се поръсва със сол и се разклаща през прага на вратата. Солта се помита и се казва следното:

Вижте още: Дишаме ли правилно?

„Ще поръся сол на езика на този, който говори за мен, няма да позволя да ми се случи зло. Измитам неуспехите и каня щастието в дома си.”

Приготвеният амулет се поставя в чанта или другаде и се носи, без да се изважда.

Домашните амулети са ефективна защита срещу негативната енергия.