НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Намерете си любовница дори да сте женени!

Намерете си любовница дори да сте женени!

0
Намерете си любовница, защото само така ще сте щастливи!
Намерете си любовница дори да сте женени!

Женен съм, но това не означава, че не излизам тайно. Мислете какво искате, но тези тайни срещи просто ме побъркват. Тя е красива, умна, обича ме толкова искрено.

Изобщо не е като жена ми, която винаги е заета в кухнята, говори само за децата, съдържанието на хладилника, сметките и колко е уморена. Отегчен от всичко това, просто “открадвам” любовницата си за няколко часа и забравям за ежедневието. С нея се пренасям в свят, в който няма притеснения, няма изисквания, няма проблеми. Не е лесно за женен мъж да устои на лудия ритъм на живота. Но мъжете обичаме, когато чуваме любовни думи вместо оплаквания.

Ето защо искам да дам съвет на всички мои женени приятели. “Намерете си любовница, защото само така ще се почувствате истински щастливи мъже”.

Забравих да ви представя моята любовница момчета. Всички я познавате много добре, защото моята любовница е жена ми, с която сме женени от 8 години и имаме 3 деца. И кой е казал, че ако сме женени, не трябва да се държим като тийнейджъри, влюбени един в друг. Трябва да се стремим да направим чувствата си още по-съвършени и хармонични.

Вижте още: Неща, които спрях да правя, след като навърших 60

Жената до вас винаги трябва да ви бъде интересна. Направете всичко, за да се чувства красива жена, а не домакиня, която отглежда дете. Повярвайте ми, причината за всичките ви семейни проблеми е, че в един момент съпругите ви спират да се чувстват красиви и обичани. Затова направете всичко възможно, за да накарате жените си да се чувстват щастливи, помолете роднина да остава с децата и от време на време открадвайте жена си от ежедневните грижи. Заведете я на красиво място и кажете, че я обичате, защото семейството е щастливо, само когато съпругата е щастлива.