НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Бившата му приятелка дойде на сватбата и си отмъсти

Бившата му приятелка дойде на сватбата и си отмъсти

0
Младоженецът не спираше да мисли за бившата си приятелка
Бившата му приятелка дойде на сватбата и си отмъсти

Ина и Васил никога не са били образцова двойка. Понякога се караха, но винаги се опитваха да намерят компромис.

Те се запознаха в работата. Ина си спомня много добре как тя и най-добрата й приятелка се кикотиха, обсъждайки новия красив колега.

Тя направи първата крачка и реши да се сближи с Васил. Първоначално той се държеше по-резервирано, но след това смело се втурна в обятията на новата любов. В офиса се опитваха да не показват, че има нещо помежду им, въпреки че не се получи. В рамките на шест месеца всички знаеха за връзката им.

Но любовта им не повлия по никакъв начин на работата им. Елена спря да общува с Ина, което доста я нарани. Най-добрата й приятелка по никакъв начин не обясни поведението си, въпреки че в началото Ина се опита да подобри отношенията им. За съжаление това не доведе до нищо. С течение на времето приятелките дори спряха да се поздравяват.

Измина една година от деня, когато Васил получи тази работа. Неочакваната новина беше, че Ина е бременна, а младите дори не живееха заедно. Ина смяташе, че Васил много ще се зарадва на тази новина. Но истината беше друга.

Докато планираха сватбата и съвместното си съжителство, Ина изобщо не забеляза очевидните неща. Например фактът, че Васил все повече и повече се сближаваше с Елена. Или фактът, че всъщност не искаше никаква сватба. Една вечер Васил изведнъж й каза, че я напуска. Тя беше в петия месец от бременността.

Ина си взе отпуск и изчезна за почти шест месеца. Васил започна връзка с Елена, сякаш нищо не се бе случило. Оказа се, че връзката им е започнала скоро, след като е започнал да се вижда с Ина. Двойката криеше срещите си, но новината за бременността на Ина беше шок за тях. Елена му каза, че ако се ожени за Ина, тя никога повече няма да говори с него.

Той харесваше Елена, а му бяха омръзнали безкрайните приказки за деца, сватби и брачен живот, с които го обсипваше Ина. Той не знаеше, че тя е загубила детето. През цялото това време тя не се появи в офиса повече и скоро започна нова работа.

Васил и Елена планираха сватба. Тя покани бившата си съперница на тържеството. На нея не й пукаше, че най-добрата й приятелка е загубила детето си и е преживяла ужасна мъка. Искаше да си отмъсти и да покаже, че сега Васил принадлежи само на нея.

Вижте още: Не съм виждала внука си от половин година

И въпреки че никой не очакваше това, Ина дойде на сватбата. Изглеждаше невероятно и беше хванала за ръка много красив млад мъж. Ина не само изглеждаше по-хубава от булката, но и Васил полудя от ревност, когато видя друг мъж до бившата си.

Церемонията все пак се състоя. Младоженецът не спираше да мисли за бившата си приятелка, която можеше да му предложи топло семейство и дете.

Елена вече сто пъти съжаляваше, че е поканила бившата си най-добра приятелка на сватбата в името на отмъщението.