НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Как да защитим аурата си от негативна енергия?

Как да защитим аурата си от негативна енергия?

0
Дупки в биополето: Как да се защитим?
Как да защитим аурата си от негативна енергия?

Дупки в биополето се появяват при натрупването на негативна енергия. Забелязали ли сте например това, което до вчера сте възприемали с хумор, изведнъж започва да ви дразни, човек, в когото сте били 100% сигурни, без никаква причина, предизвиква недоверие и животът престава да ви радва?

Ще се изненадате, но проблемът е във вас самите. По-скоро в състоянието на вашето биополе.

Всяко живо същество на Земята има биополе. Благодарение на него ние сме неразривно свързани с Вселената, то ни предпазва от изтичане на вътрешната енергия. Но щом целостта му бъде нарушена, ние веднага ставаме удобна мишена за отрицателни вибрации, волни и неволни.

Първо се появява апатия, която отдаваме на умора и недостиг на сън. Но това е първата аларма, защото по веригата следват необяснима тревожност, натрапчиви мисли и агресия.

Неуспехите идват един след друг, а отчаянието изпълва дните ви.

Какво да направите в такава ситуация?

Почистване

Понятия като биополе, аура и енергия не са били познати на нашите предци, но те са знаели добре как огънят за броени минути може да очисти негативната енергия. Затова вечер са се събирали край огъня.

Но днес спокойно можем да запалим свещ. Достатъчно е да се вгледате в пламъка й за 5 минути и от очите ви ще бликнат сълзи, а заедно с тях изчезват душевната болка, раздразнението и негодуванието?

Най-удивителното е, че огънят на свещта помага за пречистване не само на придобития негатив, но и на предадения от рода.

Изцеление

Баните или обливането с вода с морска сол вършат чудеса, като не само лекуват дупките в биополето, но и го укрепват. Отрицателната енергия, магиите и друга мръсотия ще отлетят от вас като прашинки.

А, ако и вие си създадете навик да бършете огледалата в къщата със солена вода, ще защитите не само себе си, но и близките си. Не е тайна, че огледалата имат памет и способност да натрупват негативна енергия, а след това щедро да я „споделят“ с всеки, който ги използва.

Зареждане с позитивна енергия

Галете домашните си любимци и помагайте на бездомни животни. Ще попитате, какво общо има това? Всичко е много просто. Животните не губят мощната връзка с природата, която, за съжаление, хората са загубили.

Вижте още: Талисмани за дома

Ето защо те са в състояние не само да споделят положителната си енергия с човек, но и да отнемат отрицателната. Така възстановяваме енергийния баланс и укрепваме психическото си здраве.

Грижете се за себе си, слушайте душата си, тя ще ви предупреди, ако внезапно се появят дупки в биополето. Не пропускайте момента, защото малката дупка винаги е по-лесна за поправяне.