НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Безпорядъкът в дома привлича лош късмет

Безпорядъкът в дома привлича лош късмет

0
Негативна енергия има във всеки дом, в който цари безпорядък
Безпорядъкът в дома привлича лош късмет

Негативна енергия има във всеки дом, чиито статии са затрупани с излишни вещи. Но безпорядък има във всяка къща. Това не означава, че живеещите в нея са мързеливи. Просто понякога това е временно явление. Но, ако това явление се превърне в постоянно, трябва да се замислите. Защото къща, в която няма ред привлича неприятности и беди.

Безпорядък в коридора

Според Фън Шуй, това е централната магистрала на дома. Лесно е да се досетите, че „задръстванията“ по този път – боклуци, стари дрехи и обувки, препълнени шкафове, счупени вещи – няма да донесат добро. В къщата ще има постоянни кавги и недостиг на пари. Членовете на семейството се опитват с всички сили да избягат от такава къща. Изхвърлете ненужните и поправете счупени неща, с една дума, “разчистете пътя” към щастието, тъй като то няма да пропусне да почука на дома ви.

Безпорядък в банята

Нищо чудно, че казват: „банята е лицето на господарката на къщата“. И ако това помещение е мръсно, има сапунени ивици по плочките, козметиката е разпръсната наоколо, а кърпите са мръсни, то домакинята има комплекс за малоценност. Жена с нормално самочувствие, която е доволна от себе си и живота, поддържа банята чиста. Каквато е банята, такъв ще е и денят ви.

Тоалетна

Тоалетната е „килера“ на нашето съзнание и душа, където несъзнателно поставяме това, което искаме да забравим. И колкото повече мръсотия има, толкова повече “скрити скелети” и негативна енергия имаме в живота. Не трупайте негодувание и проблеми, по-добре е да ги „изхвърлите“ в тоалетната!

Безпорядък в кухнята

Кухнята е източник на изобилие, енергия и благополучие, тя е сърцето на дома. В крайна сметка нашето състояние зависи не само от това, което ядем, но и от настроението на този, който е приготвил храната. Ако кухнята е пълна с боклуци, празни кутии и бутилки, по рафтовете и в шкафчетата, не се учудвайте, че не можете да се справите с наднорменото тегло. Изчистете кухнята и в живота ви ще се отвори поток от благополучие, както финансово, така и лично. Храната трябва да се готви в чистота, комфорт, сред топлина и светлина, тогава ще донесе ползи, а не вреда.

Хол

Тази стая е лицето на къщата, в нея приемате гостите. Именно тя е отговорна за комуникацията с останалия свят, това е индикатор за това как приятелите и роднините виждат живота ви. Безпорядъкът в хола ще доведе до кавги, неразбирателства между вас, приятели и роднини.

И в крайна сметка ще доведе до самота и усещане за отчуждение и безполезност. Холът трябва да „привлича“ добри хора във вашия дом, а с тях и щастието. Не го затрупвайте твърде много, това може да причини скованост в отношенията с хората, колкото повече светлина в хола, толкова по-добре.

Вижте още: Талисмани за дома

Спалня

Това е най-интимната стая на вашето лично щастие. Безпорядъкът в тази стая може да доведе до безсъние, кавги с любимия човек, проблеми в интимната сфера. Експертите съветват да премахнете всичко от спалнята, което не е пряко свързано със съня и секса. Дори обичайните телевизор и компютър са абсолютно излишни тук. Спалнята трябва да вдъхва мисли на мир и любов.

Освободете се от ненужните вещи и положителната енергия и благополучието ще се излеят в освободеното пространство, а това е много по-важно от старата кана.