НАЧАЛО ЗДРАВЕ Комбинацията от сода и лимонов сок пречиства тялото

Комбинацията от сода и лимонов сок пречиства тялото

0
Пречистване на тялото със сода и лимон
Комбинацията от сода и лимонов сок пречиства тялото

Пречистване на тялото можете да си направите с лимон и сода за хляб. Тази комбинация е в състояние да забави развитието на сериозни заболявания или напълно да елиминира раковите клетки.

Няма да повярвате колко полезна е за тялото ви. Научните изследвания разкриват, че няколко капки лимонов сок, смесени със сода бикарбонат, могат да спасят живота ви.

Содата бикарбонат се използва за грижа за тялото както отвън, така и отвътре. А, ако добавите витамин С, който се съдържа в лимоновия сок, получавате мощна комбинация, която защитава цялото тяло.

Алкализира тялото

Комбинацията от лимон и сода бикарбонат алкализира цялото тяло. Това ни помага например да се борим с ацидозата, която може да възникне, когато бъбреците не отделят достатъчно киселина от тялото или когато тялото произвежда твърде много киселина. Това също е чудесен лек за бъбреците, улеснява работата им, помага за прочистването на организма и изгарянето на мазнини.

Метаболизъм

Вече сте чували, че лимонът ускорява храносмилането, но ако към него добавите малко сода бикарбонат, ще получите отлична смес, която успешно се бори с подуването на корема, но и помага в борбата с гастроезофагеалния рефлукс.

Пречистване на тялото

Тази смес пречиства черния ни дроб, а доза витамин С укрепва организма и му помага да се бори с вируса. Заради всичко това не забравяйте всяка сутрин да пиете лимонова вода, в която сте добавили чаена лъжичка сода бикарбонат. По този начин ще регулирате лошия холестерол и ще подобрите работата на сърдечно-съдовата система.

Вижте още: Как да разберем дали имаме недостиг на йод?

Съставки:

  • сок от половин лимон
  • 1 ч. л. сода за хляб
  • 1 чаша вода (200 мл)

Изстискайте лимона и добавете содата за хляб към този сок и залейте всичко с вода. Пийте на празен стомах всяка сутрин в продължение на 7 дни. Направете почивка за 14 дни и след това повторете лечението. Тази напитка успешно се бори с туморите и предотвратява образуването и развитието на рак.