НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Роднинските взаимоотношения са сложни

Роднинските взаимоотношения са сложни

0
Аз и съпругата ми се грижехме за мама, а брат ми иска апартамента
Роднинските взаимоотношения са сложни

В ежедневието сме изправени пред различни проблеми, с които всеки се справя по свой начин.

На 43 години съм. Цял живот съм работил, женен съм. Отглеждам две дъщери. На практика нямам лоши навици, освен може би малко по празниците. Да, водя съвсем обикновен живот.

Проблемът е, че брат ми иска да изгони мен и семейството ми от апартамента.

Цял живот, като по-голям брат, бях като баща за Иван. Той е по-малък с 8 години. Така че аз бях този, който вършеше цялата домакинска работа, възпитавах го, давах почти всичко за семейството до последната стотинка.

Когато пораснах се ожених, но винаги помагах на близките си. Брат ми остана с майка ми, но след това изтегли заем и се премести в нов апартамент. Нищо особено, но за един човек беше много добър. С жена ми живеехме под наем. Но всичко беше наред.

Тогава майка ми се разболя. Реших да се преместя при нея със семейството си. Имаше достатъчно място за всички.

Естествено, аз и съпругата ми се грижехме за мама постоянно. Брат ми си намери жена. Дойдоха само да ни посетят. Не се спомена за никаква помощ. Веднъж го чух да иска пари назаем от болната ни майка.

Той започна да се занимава с криптовалута. Но му трябваше капитал.

Реши да продаде апартамента и да похарчи парите на вятъра. Естествено изгоря и то сериозно. Майка ни вече я нямаше. Труден период за всички ни, но освен всичко друго имах и семейни грижи.

Вижте още: Тъжната история на едно малко момче

Майка ни остави апартамента на мен и брат ми. Сега той иска да ме изгони. Да продадем апартамента и да разделим парите. С моята половина от парите най-много да успея да купя едностаен или много стар двустаен апартамент. А имам жена и две деца.

Брат ми си намери адвокат, който понякога ми звъни. Наистина не знам какво да правя. Не искам да загубя апартамента, това ще промени всичко.