НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Вещи, които привличат негативна енергия и бедност

Вещи, които привличат негативна енергия и бедност

0
Негативна енергия и бедност: Вещи, които ги привличат
Вещи, които привличат негативна енергия и бедност

Негативна енергия и бедност привличате към дома, като съхранявате определени вещи. Разберете кои са те!

Изкуствени вещи

Препарираните животни, изкуствените цветя, кожите и плюшените животни отблъскват благополучието, успеха и щастието. В жилищното пространство могат да се поставят само живи елементи.

Спрял часовник

Липсата на движение в часовника привлича негативизъм и възпрепятства развитието на членовете на семейството. Това нещо променя живота на домакините към по-лошо и плаши финансовото благополучие.

Стари дрехи

Дрехите, носени дълго време, са наситени с отрицателна енергия. След това привличат бедност в дома. Затова периодично сменяйте гардероба си и се разделяйте със старите дрехи.

Боклук и стари вещи

Постоянното събиране на ненужни неща за всеки случай привлича само негативизъм. Обречени сте на липса на успех във всички области.

Счупено огледало

Счупените огледала и стъклените съдове са безкрайно мощен поток от негативизъм. Ако използвате тези неща, можете да се разболеете.

Напукани съдове

Забранено е да се консумира храна в напукани чинии и чаши. Тези предмети ще донесат на собствениците само неуспехи и нещастно бъдеще.

Стари снимки

Те имат място само във фотоалбумите, особено снимките на починали роднини.

Боклуци в джобовете и портмонетата

Почистете джобовете на дрехите, чантите и портфейлите от ненужни неща, защото финансовото благополучие винаги ще ви заобикаля.

Неща, които символизират богатство

Дървото на парите и различните символи на богатство трябва да бъдат добре поддържани, защото в противен случай започват да действат обратното.

Вижте още: Места на планетата, забранени за посещение

Трупане на пари

Парите трябва да са постоянно в обръщение, тогава те привличат богатство. В противен случай привличат негативна енергия.

Вещи на непознати

Негативна енергия и бедност привличат неща, които принадлежат на непознати или починали роднини. Дайте ги за благотворителност.