НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ След развода оставих децата на баща им

След развода оставих децата на баща им

Много обичам децата си, но ги оставих на баща им след развода
След развода оставих децата на баща им

Заглавието може да предизвика различни емоции у вас, но прочетете края на историята! Най-вероятно и вие ще бъдете “за”.

Бракът ми продължи 7 години. Имаше всичко от мъка до щастие и донякъде съм благодарна за този житейски опит.

След няколко години брак мъжът ми започна да се променя. Като всеки мъж той искаше нещо “ново”.

Започна да закъснява след работа. След като се върнах на работа след майчинството, започнах да подозирам, че води някого у нас (децата бяха на детска градина, разбира се).

Инсталирах камера в апартамента и започнах да следя какво се случва там през собствения си телефон. Естествено, всичките ми подозрения се потвърдиха и един ден той доведе любовницата си, видях всичко това на камерата. Веднага се прибрах.

Тогава аз самата настоях да се разведем. Съпругът ми се опита да поправи нещата, но разбира се, че вече е безполезно. Ако преди това само предполагах за предателствата и се утешавах с факта, че това са само мои предположения, сега вече знам, че наистина ми изневерява.

Защо оставих децата на него и препоръчвам това на всички жени?

За да не го оставя, той се опита да ме сплаши и каза, че ще вземе децата. Разбира се, той не очакваше такава реакция от мен, но аз се съгласих. Да, аз съм майка и се съгласих доброволно да оставя децата на съпруга си, без да страдам по никакъв начин.

Жилището беше на съпруга ми и аз се изнесох от там. Съпругът ми беше много по-добре обезпечен от мен по това време и децата нямаше да имат нужда от нищо с него.

Имам много свободно време за себе си. Започнах да живея по нов начин, имам хобита, започнах да общувам повече с приятели и да градя кариера.

В същото време много обичам децата си и никога не съм ги изоставяла! Идват при мен всеки уикенд. И също така, почти всеки ден от седмицата, когато пожелая, мога да ги взема.

Вижте още: Въпреки възрастта ми, реших да родя

Естествено, мъжът ми няма нищо против, защото се изморява и винаги е доволен, дори ако просто ги взема в средата на седмицата за няколко часа, за да отида в парка, например. Освен това той също разбира, че разводът е по негова вина и се опитва да ми угоди за всичко. През цялото това време никога не ми е отказвал.

Сега свободно управлявам живота си. Имам време за себе си и децата не са лишени от внимание.

Не разбирам защо някои хора смятат, че съм длъжна да взема децата при себе си и да влача това бреме цял живот сама?

Естествено бащата трябва да е адекватен. Бившият ми съпруг е любящ баща, сигурна съм, че ще им даде всичко, което може, дори и без мен.