НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Разберете какво ви липсва в живота!

Разберете какво ви липсва в живота!

0
Какво ви липсва в живота в момента? Разберете с този тест!
Психологически тест. Разберете какво ви липсва в живота!

Какво ви липсва в живота в момента? Разберете с този психологически тест!

Психологическите тестове са добри с това, че дават отговори на много въпроси. Асоциативните тестове са особено интересни и показателни. Те се основават на метафори, асоциации или абстрактни образи и помагат да се разкрие вътрешния свят на човека. Асоциативното мислене е гласът на подсъзнанието, пътят към тайнствените кътчета на личността.

Какво ви липсва в живота сега? Коя картинка ви харесва най-много?

Номер 1

Наистина имате нужда от промяна. В живота ви има солидна и надеждна основа, но вече не сте доволни от познатата среда и отношенията, които сте установили. Не е необходимо всичко да се руши и строи наново, но е нужен качествен козметичен ремонт. Това ще даде ярки цветове и нови впечатления, ще помогне да отворите нови перспективи и да видите себе си от другата страна. Започнете с дрехите, прическата, външния вид, нови знания или умения. Или може би имате несбъднати мечти или неосъществени планове? Никога не е късно да направите крачка напред.

Номер 2

Необходима ви е неформална, духовна комуникация. Затрупани сте с информация, неизказани оплаквания, нерешени проблеми. Всичко това изисква открит дълъг разговор с някой близък, който ви разбира. Обадете се на приятел, поканете близки на гости, организирайте приятелска вечеря. Уморени сте да решавате проблемите си сами, така че не се колебайте да поискате помощ или съвет.

Номер 3

Имате нужда от нови преживявания. Без тях ви се струва, че животът е станал безсмислен и безинтересен. Трябва да промените средата: отидете на пътешествие, на гости. Променете маршрута, по който обикновено се движите за работа, сменете завесите, гледайте нов филм или слушайте нова музика. Не отказвайте да се срещате с нови хора. Може би сте мечтали да се научите да яздите?

Номер 4

Имате нужда от нова цел – мечта, която дава сила и води напред. Постигнали сте много в живота, но сега сте спрели и това изобщо не ви харесва. Спомнете си за какво сте мечтали. Всичко ли се сбъдна? Може би нещо ви се е струвало нереално и недостижимо в миналото, но сега е точният момент? Не се страхувайте от своите стремежи и фантазии! Въз основа на вашия опит ще можете да намерите силата и ресурсите, от които се нуждаете.

Номер 5

Сега имате нужда от чувство за свобода. Живели сте по чужди правила много дълго време, спазвали сте приетите норми, не сте се чувствали господари на живота си. Помислете за това: какво наистина искате? Какво бихте направили сега, ако не бяхте обвързани с чувство за ангажираност и отговорност? Може би се поставяте в тясна рамка? Започнете с малките неща: позволете си да правите нещо за себе си всеки ден. И оставете другите да се грижат за вас.

Вижте още: Психологически тест: Какво ви очаква в бъдеще?

Номер 6

Нуждаете се от стабилен и комфортен живот. Без изненади и стрес, проблеми и бедствия. Искате ред, предвидимост, увереност в бъдещето. Започнете с малко: помислете за седмичните си планове, създайте ежедневна рутина и се опитайте да я следвате. Търсете подкрепа от близките, намирайте компромиси, не се отказвайте от помощ. Вслушайте се в нуждите си и се опитайте да намерите начини да ги посрещнете.