НАЧАЛО ЗДРАВЕ Домашно средство срещу старчески петна

Домашно средство срещу старчески петна

0
Средство срещу старчески петна от две съставки
Домашно средство срещу старчески петна

Средство срещу старчески петна се приготвя от две съставки. Кафявите петна по кожата не са здравословен проблем, но могат значително да намалят самочувствието на хората.

Най-често тези петна се появяват по лицето, ръцете, раменете и краката, като с годините броят им непрекъснато се увеличава.

По-долу ще ви представим един много прост, но ефективен натурален препарат, който ще ви помогне да се отървете от тези петна и кожата ви ще изглежда по-красива и по-млада.

Всичко, от което се нуждаете, са две съставки, които да смесите и да нанесете върху засегнатите области. Това са пресен лук и оцет.

Пресният сок от лук отдавна се използва за лечение на белези и други кожни проблеми, тъй като съдържа антиоксиданти, които предпазват кожата.

Оцетът съдържа хидрокиселини, които елиминират мъртвите кожни клетки и в комбинация с лук могат да направят чудеса с кожата ви.

Вземете пресен лук и го нарежете на кубчета и след това го сложете в блендер и го разбъркайте добре. След това добавете оцета, разбъркайте добре, докато получите гладка смес.

Вижте още: Компреси с мас

Вземете памук и го натопете в сместа, след което нанесете върху частите от кожата, където се намират кафявите петна. Използвайте това средство срещу старчески петна всеки ден в продължение на около месец.

Първите ефекти ще бъдат забележими само след седем дни, но продължете, докато напълно се отървете от старческите петна.