НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Връзката с женен мъж

Връзката с женен мъж

0
Връзката с женен мъж има предимства и недостатъци
Връзката с женен мъж

Връзката с женен мъж може да ви донесе позитивни емоции или разочарование. Всичко зависи от вашите очаквания от тези взаимоотношения.

Често се случва красива и независима жена да има връзка с женен мъж. Защо? Какво иска тя от тази връзка? Какво трябва да се направи и трябва ли изобщо да продължава? Темата за „любовния триъгълник“ във филмите и книгите е толкова популярна, че не е чудно, че се случва и в реалния живот. Понякога семейството печели, понякога любовницата. Нека обаче сега да обсъдим всички предимства и недостатъци на такава връзка.

Връзката с женен мъж

Мненията за такава връзка са различни. Няма “дясно” и “ляво”, няма “добро” или “зло”. Вашето емоционално благополучие е важно тук.

Ще съжалявате ли?

Съгласни ли сте да бъдете втората?

Ще завиждате ли или ще останете неутрални?

Свобода

Ако искате връзка без обвързване, този тип връзка е точно за вас.

Житейски опит

Връзките в “любовен триъгълник” са истински урок в живота. След такава връзка ще сте готови за абсолютно всички изненади и трудности.

Роднини

Ако винаги се дразните от общуването с близките на приятеля ви, то женените мъже е малко вероятно да искат да ви запознаят със семейството си.

Възрастова разлика

Вероятно той е по-възрастен и опитен, има какво да се научи от него. Разбира се, само ако искате по-възрастен партньор.

Самота

Не може да очаквате посещенията му по време на празниците, едва ли ще имате уютни вечери, прекарани у дома.

Ревност

Колкото и да се лъжете, че това чувство не е типично за вас, рано или късно то ще ви завладее.

Липса на стабилност

За съжаление цялата стабилност отива в семейството.

Бъдеще

Липсва на перспективи за развитие на отношенията.

Как да говорите с женен мъж за връзката?

Първата стъпка е да дефинирате всички “правила”. И двамата разбирате, че другите не бива да узнават за вашата връзка. И двамата искате връзката да бъде лесна и ненатрапчива. Можете дори да обсъдите кога е подходящото време за двамата да се срещнете. Изяснете всичко, за да няма упреци след това.

Но преди това си признайте какво искате да получите от такава връзка: материални ползи, внимание, да избягате от самотата, секс без ангажимент?

Съвет от психолог

Такава връзка е много сложна. Това е връзка, в която способностите и действията на мъжа са ограничени. Често тези “ограничения” не зависят от съпругата, децата или общественото мнение, по-често се основават на желанието на съпруга да “седи на два стола” и да не загуби нито съпругата, нито любовницата си.

Няма смисъл да предявявате претенции към мъж, който е започнал връзка с вас, докато е женен. Ако искате да знаете истинското му отношение към вас, трябва да разберете няколко неща:

Причина за изневярата

Защо се е променил мъжът? Наистина ли е недоволен от жена си или просто търси „приключение“?

Може ли да бъде щастлив в такава връзка?

Ще приеме ли съпругата, знаейки за предателството, това, което мъжът й прави и ще му прости ли?

Ще успее ли съпругата да се примири с факта, че отношенията се разпадат.

Ще се задоволите ли да останете на заден план и да приемете това, което ще се случи със семейството му?

Как да се държите?

На първо място, това е игра без правила. И, ако искате да спечелите тази игра, ще трябва не само да събудите своята мъдрост, но и да се изпълните с невероятна сила.

Никога не заставайте срещу съпругата. Избягвайте сцени и изблици на гняв. Първо, вие сте втори. Уважавайте нея и себе си. Второ, помислете сами какво ще избере един мъж: спокойната и позната жена или пристъпът ви на гняв, когато не знаете какво искате?

Вижте още: Тайно писмо

Не съдете! Подкрепете мъжа!

Толкова хора изискват много от него. Помогнете му да намери мир и хармония.

Забравете за негодуванието, това не е позицията, в която можете да покажете капризите си. Говорете директно и решавайте проблемите веднага. Или се отдръпнете.

Проявете интерес. Бъдете интересни на мъжа, той затова е с вас, нали?