НАЧАЛО ЗДРАВЕ Средство за почистване на мазнините в кръвта

Средство за почистване на мазнините в кръвта

0
Как се почиства кръвта с домашно приготвен лек?
Средство за почистване на мазнините в кръвта

Как се почиства кръвта с домашно приготвен лек? Споделяме ви лесна и много полезна рецепта.

Заради забързания начин на живот, неправилното хранене и липсата на физическа активност, високите нива на триглицеридите и холестерола са добре позната тема на мнозина.

Понякога при повишени мазнини в кръвта могат да се забележат жълти мастни натрупвания под формата на плаки или възли по горните клепачи или някои други части на тялото, за съжаление в началото пациентът обикновено няма други симптоми.

С напредването на заболяването стените на кръвоносните съдове се удебеляват, а това за съжаление води най-често до мозъчно-съдови заболявания, които са водеща причина за смърт в света и у нас.

Единственият начин да се диагностицира заболяването е чрез лабораторни изследвания. Ако имате изследвания, които показват това заболяване, горещо препоръчваме следния лек.

Съставки:

  • сушени смокини
  • домашен ябълков оцет

Приготвяне:

Правете го вечер, за да го приемате сутрин. Вземете три сушени смокини и ги набодете добре с клечка за зъби от всички страни, след което ги сложете в стъклен буркан, в който сте сложили 200 мл домашен ябълков оцет.

Как се почиства кръвта?

Ако сте ги приготвили в 20:00 часа, изяжте ги в 08:00 часа сутринта. Не изхвърляйте остатъка от оцета, а накиснете 3 смокини, приготвени по същия начин в същия оцет на следващата вечер.

Вижте още: Чесънът пречиства цялото тяло

Използвайте тези 200 мл оцет за 7 дни, по-голямата част се абсорбира от смокините. На осмия ден вземете още 200 мл оцет и повторете процедурата още една седмица.

По този начин курсът на лечение продължава 14 дни. Спазвайте здравословна диета и увеличете физическата активност. След половин месец повторете курса.