НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Как да разберете, ако някой ви лъже?

Как да разберете, ако някой ви лъже?

0
Лъже ли ви някой ваш близък или приятел? Ето как да разберете
Как да разберете, ако някой ви лъже?

Лъже ли ви някой? Ако имате подозрения, можете да проверите това с помощта на специално гадание. Това е лесен начин да разберете колко честен е любим човек с вас.

Гадание на карти за игра

За да разберете лъже ли ви някой ви трябва ново тесте карти, което не е отваряно. Ако вече имате специална колода за гадаене, можете да я използвате. Има само едно важно условие: не го правете на пълнолуние и ден преди или след него, тъй като гаданието няма да бъде много точно. На новолуние ще бъде най-точно. Използвайте го не повече от веднъж седмично.

Разбъркайте добре тестето с карти. След това трябва да помислите за човека, чиято честност искате да проверите. Кажете името му тихо или на глас. След това подредете първите десет карти с лицето нагоре. Пребройте броя на черните и червените цветове. Черното означава лъжа, а червеното означава истина. Ако са по равно или има повече червени, това е добър знак. Рядко се случва всички да са червени, но това показва, че човекът изобщо не крие нищо от вас. Ако има черни карти, но те са пет или по-малко, човекът може би ви лъже, но не прави това от егоистични подбуди.

Ако има повече черни карти, това вече е повод за размисъл. Лъжата на този човек не е безобидна. Ако има шест черни карти, тогава лъжата може да не е критична. Когато всички карти са черни, това означава, че може би ви използва и манипулира. На този човек не може да се вярва.

Вижте още: Разберете какво ви липсва в живота!

Гадание за честността на съпруга

Това гадание може да се използва като тест за лоялност. Ако имате подозрения за това колко верен или честен е вашият любим човек, трябва да използвате техниката за проверка с брачната халка. Свалете пръстена и прокарайте конеца през него. След това го потопете във вода и след това го задръжте само за няколко секунди над огън, казвайки думите: „Ще разбера цялата истина за този, който е свързан с мен. Нека ми се разкрие тайната, небето да разкаже за честността на този, когото обичам с цялото си сърце. Амин”.

След това изпънете лявата длан, а с дясната хванете двата края на конеца, като поставите пръстена над ръката. Най-вероятно ще се върти, но ако го прави бързо, значи ви лъжат. В противен случай не е нужно да се притеснявате.