НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Със съпруга ми се грижим за снаха ни

Със съпруга ми се грижим за снаха ни

0
Единственият ни син почина. Ние се грижим за жена му и децата
Със съпруга ми се грижим за снаха ни

Когато за първи път видях Надя, не я харесах. Беше разглезено момиче, което се интересува само от дългите си нокти и прическа. Но какво да правим, такъв беше изборът на нашия син Андрей. Беше ясно, че тя е от онези жени, които не работят и висят на врата на съпруга си.

Купихме им дори жилище, направихме всичко, за да бъде щастлив синът ни. Надя роди син. Когато детето стана на 3 години, тя отново забременя. Мислех, че всичко, което прави, е просто да не работи. Андрей печелеше прилично, някак си издържаше нея и децата.

И тогава се случи най-лошото. Единственият ни син претърпя инцидент и почина. Две деца останаха без баща, а ние без любимия ни син. Надя също се престори на скърбяща, но на пръв поглед не й личеше. След смъртта на Андрей тя започна да се грижи още повече за външния си вид. Ясно е за какво – да си намери мъж.

Вижте още: Не бих помолила дъщеря си за помощ

В продължение на година и половина плащахме всички разходи за децата. Надя ходеше дори да си прави ноктите.

Капката преля чашата, когато тя започна да ни води децата по няколко дни в седмицата. Мислех, че си е намерила работа. Но очевидно си беше намерила нов мъж. Така че със съпруга ми решихме, че няма да й даваме повече пари. Ще купим всичко необходимо за внуците, а тя да се справя сама. Колко жалко, че Андрей почина.