НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Тази тайна преобърна живота ми

Тази тайна преобърна живота ми

0
Синът ми вече е голям и едва сега разбрах, че друг мъж е негов баща
Тази тайна преобърна живота ми

В живота ми се случи нещо наистина неприятно. Бях женен дълги години и накрая жена ми ми разкри една ужасна тайна, която искам да споделя!

Но първо ще ви разкажа малко за живота си и как започна всичко.

Казвам се Николай и съм на 45 години. Работя като шофьор на камион и често отсъствам от дома. С жена ми живяхме 25 години. Тогава тя реши да ми разкрие една страшна тайна!

Всичко започна преди 23 години. Тогава жена ми работеше в детска градина. По това време си купихме нов апартамент и започнахме ремонт, но уви, заради моята работа жена ми бе натоварена с тази задача.

Имах познат строител, който тогава имаше собствен екип, който се занимаваше с ремонт на апартаменти. Той ми направи отстъпка. Казах му, че ще съм на път и затова жена ми ще отговаря за всичко. Той се съгласи и аз спокойно отпътувах!

След пристигането ми ремонтът беше почти завършен. Приятелят ми и жена ми се бяха сприятелили доста. Усмихваха се мило един на друг. Но не придадох никакво значение на това, защото вярвах на жена си!

Ремонтът приключи и буквално месец по-късно получихме добрата новина, която с жена ми чакахме толкова дълго. Тя беше бременна. Бебето се роди по-рано, поне така ми каза жена ми. Но сега разбрах, че се е родило точно навреме!

И сега, 23 години по-късно, когато синът ми вече е голям, жена ми ни извика на масата за сериозен разговор! Очаквах всичко, но не и това! Седнахме на масата със сина ми и съпругата ми започна да говори.

“Скъпи мои, много ви обичам и затова не мога повече да живея с такова бреме на душата си, трябва да ви призная. Ще приема и разбера всяко решение, независимо какво е то. Скъпи Николай и Влади (така се казва нашият син) вие не сте син и баща.

Не можех да повярвам на ушите си. Всичко, което тя каза, просто ме уби отвътре, не исках да повярвам на това, което чух, искаше ми се да е сън.

Тръгнах си от апартамента и подадох молба за развод. Заживях с любовницата си и дори не искам да чувам вече за бившата си жена, защото това, което направи, е непростимо!

Вижте още: Трудната съдба на една майка

Тя ме лъга цели 23 години и чийто син толкова много обичах се оказа, че не е мой. По-късно тя ми написа извинително писмо и ми каза кой е истинският баща на сина й – приятелят ми, който направи ремонт на апартамента.

Ето как скъпи приятели загубих семейството си в един миг. Живееш спокойно, мислиш, че всичко е наред, отглеждаш сина си и после разбираш, че не е твой, мисля, че няма нищо по-лошо на този свят!