НАЧАЛО ЗДРАВЕ Ефективна и вкусна смес при болки в ставите

Ефективна и вкусна смес при болки в ставите

0
Възстановяване на болните стави с вкусна смес
Ефективна и вкусна смес при болки в ставите

Възстановяване на болните стави е възможно. Това, което трябва да направите е да консумирате вкусна домашна смес всеки ден.

Болките в коленете и ставите се появяват по много причини. Понякога, при жените, това се дължи на неподходящи обувки, в други случаи просто идват с времето и годините. Важно е да знаете, че естествените съставки могат да излекуват болките в коленете и ставите.

Тази рецепта съдържа противовъзпалителни съставки, които успокояват възпалението на коленете и ставите, но съдържа и компоненти, които ще заздравят връзките и сухожилията поради високото съдържание на магнезий, силиций и витамин С.

Съставки:

  • 1 чаша портокалов сок
  • 1 чаша овесени ядки
  • 1 чаша вода
  • 1 ч. л. канела
  • 2 чаши ананас
  • чист мед
  • 1/2 чаша натрошени бадеми

Приготвяне:

Сложете овесените ядки и водата в тенджера и варете за няколко минути.

След като заври, изключете котлона и охладете.

Прехвърлете в блендер и добавете ананаса, портокаловия сок, бадемите, канелата и меда.

Добавете малко вода, ако не ви харесва вкусът.

Консумирайте всеки ден.

Защо тази рецепта е толкова мощна и ефективна?

Вижте още: Вкусен сироп за кашлица

Ананасът съдържа много витамин С, който е от ключово значение за укрепването на костния състав. Съдържа и бромелаин, който има противовъзпалителен ефект. Портокалът, подобно на ананаса, съдържа витамин С в изобилие, който помага за укрепване на костите, сухожилията и връзките. Канелата има противовъзпалителен ефект и подобрява кръвообращението, което спомага за възстановяване на болните стави и коленете. Що се отнася до овеса и бадемите, те осигуряват количеството калций и други минерали, които помагат за укрепване на костите.