НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Ритуал за пречистване на енергията със сол

Ритуал за пречистване на енергията със сол

0
Пречистващ ритуал със сол премахва негативната енергия
Ритуал за пречистване на енергията със сол

Пречистващ ритуал със сол премахва негативната енергия натрупана в тялото. Предлагаме ви да не губите време и да го направите.

Солта отдавна се използва в процедурите за пречистване на тялото и душата по целия свят, а основното й предимство е силният положителен заряд, който притежава.

Солта е в състояние да привлече и абсорбира негативната енергия за броени минути.

Пречистване със сол

За тази терапия ще ви е необходим съд, в който можете да поставите двата си крака и пакет обикновена каменна сол.

Пречистването със сол е полезно за всеки, който изпитва житейски трудности и често е в лошо настроение.

Пречистващ ритуал със сол

Изолирайте се от шум, хора и други разсейващи фактори. Може да се направи както в стаята, така и на чист въздух. Изсипете солта в съда. Не я пестете!

Поставете босите си крака върху солта и се отпуснете.

Започнете мислено да изпращате всички негативни мисли, впечатления и тревоги под краката си, представяйки си как всичко лошо отива в солта. Чувствайте се свободни да движите краката си. Колкото повече енергия раздавате, толкова по-добре ще мине почистването. Можете да потропвате, да се въртите и дори да скачате, да разбърквате солта с краката си, тананикайки или казвайки: „Отървавам се от лошото настроение“ или “сбогом, неудачи!“.

Вижте още: Защо сънуваме един и същи човек?

Когато почувствате, че негативизмът е изчезнал, почистете краката си и изчакайте малко, за да започнете последния етап от терапията с нова сила.

Внимателно съберете останалата сол в торбичка и я изсипете в мивката, тоалетната чиния или я заровете – така солта ще се пречисти сама. Не забравяйте да й благодарите.

Когато отново почувствате нужда, можете да повторите ритуала.