НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Родителите трябваше да напуснат дома си и то завинаги

Родителите трябваше да напуснат дома си и то завинаги

0
Родителите трябваше да напуснат дома си
Възрастните родители останаха без апартамент

Виктор и Виолета посветиха целия си живот на сина си.

Прехвърлиха своя тристаен апартамент на любимия си син Росен. Тревожеха се за бъдещето му. Например, ако нещо се случи с тях, да не му се налага да се занимава с документи.

И не мислеха, че единственото им дете ще се възползва от ситуацията и ще ги изгони на улицата. Всичко беше тихо и спокойно, докато Росен се ожени. Стана тясно за две семейства в един апартамент. Когато внуците се появиха, започна истинският кошмар.

Първоначално синът им се опита да ги накара да си тръгнат от апартамента по добър начин, а след това премина към радикални методи. Той смяташе, че са длъжни да му осигурят жилище и да не му навлизат в личното пространство.

Снахата активно го подкрепяше. Стигна се дотам, че родителите трябваше да напуснат. Те заминаха на село, но вилата не беше пригодена за постоянно пребиваване.

Виктор и Виолета веднага се заеха с подреждането на новия дом. Дори започна да им харесва.

Те не комуникираха със сина си. Росен постигна целта си, вече не му бяха интересни. Само че, сега синът не беше готов за независим живот. Не можеше да се справи без помощта на баща си и майка си.

Вижте още: На 40 години съм и съм сама

Той се опита да оправдае постъпката си като жизненоважна необходимост. Когато се обърна към тях за помощ, те му отказаха без угризения на съвестта.

“Синко, ти ни лиши от покрив над главите, а сега молиш за помощ? В деня, когато ни прогони, ти умря за нас. Живей и се наслаждавай на свободата!”

Доверието се превърна в недостижим лукс за хората днес.