НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Снимки, които никоя жена не бива да вижда

Снимки, които никоя жена не бива да вижда

0
Най-добрата ми приятелка подаде молба за развод
Снимки, които никоя жена не бива да вижда

Нямам желание да се занимавам със социални мрежи. Това трябва да правят популярните личности, а не тези, които публикуват само снимки на храната си.

Обичам да разглеждам акаунтите на актьори с интересни снимки.

Но когато съпругът ми си направи акаунт, разбрах, че най-вероятно това ще е причина да се разведем.

Най-добрата ми приятелка ми сподели, че е подала молба за развод. Сърцето ми почти спря, защото си мислих, че тя никога няма да се раздели със съпруга си. Те много се обичаха и никога не са се карали. Всъщност се оказа, че приятелката ми е видяла скрития профил на съпруга си в Instagram.

Реши да си направи акаунт и да го следи, за да разбере какво крие. Тя намери красиви снимки на други момичета в Instagram, след това събра последователи и самата тя последва съпруга си.

На снимките съпругът й целуваше различни момичета по клубовете.

Последователките му също бяха млади момичета.

Приятелката ми взе децата и се премести при родителите си и след известно време се разведе.

Аз също подозирам съпруга ми в изневяра, но сме женени едва от осем месеца. Не бих искала да разрушавам връзката ни толкова скоро, но знам, че има шанс мъжът ми вече да ми е изневерил.

Вижте още: Негостоприемно посрещане

Помогнах на приятелка да си направи акаунт в Instagram, за да провери и нейния съпруг. Следващият път, когато отидох при нея, реших да проследя съпруга си. Той веднага прие поканата ми и ме последва обратно.

Въпреки че, нямаше подозрителни снимки, той разгледа целия ми профил и харесва всяка снимка. Сега дори не знам какво да правя, защото мъжът ми няма провокативни снимки, но ми е неприятно, че последва момиче, което дори не познава и слага сърчица почти под всяка публикация. Писах си с него от скрит акаунт, но той дори не флиртува с мен, така че се успокоих.