НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Свекървата измами родителите ми

Свекървата измами родителите ми

0
Свекървата се разболя и поиска пари назаем. Но не ги върна
Свекървата измами родителите ми

Запознах се със съпруга ми на автобусна спирка в една студена зимна вечер. Но автобусът закъсня. Тогава той предложи да извикаме такси заедно. Плати го и се озовах бързо вкъщи. Бях запленена от неговата галантност.

Влюбихме се един в друг. Въпреки че не е от много заможно семейство, той показваше загриженост през цялото време. Не живеехме в охолство, но всичко ме устройваше. Майка му живееше на село. През цялото време имахме пресни зеленчуци и плодове. Дори понякога ни носеше месо. Родителите ми също ни помагаха. Сватбата беше скромна. Дори приятелките ми завиждаха на връзката ни.

Свекървата често ни посещаваше. Оставеше у нас дълго време. Заедно приготвяхме зимнини. Никога не съм чула лоша дума от нея. С мъжа ми й помагаме за градината. Не забелязах нищо странно в нея. Отношенията ни бяха топли. Вече мечтаех да стане баба на децата ни.

Мина известно време и свекървата се разболя. Обади се и каза, че й трябват пари за операцията. Сумата беше космическа. И тя се обади не само на нас, но и на родителите ми. Взе пари назаем от тях. Родителите ми не можеха да й откажат. Тя обеща скоро да им върне парите.

Изминаха шест месеца, но не се сеща да върне дълга. Първоначално родителите ми й намекнаха, че е време да започне да го изплаща. Но тя каза, че още се възстановява и няма пари.

Когато й напомним за нейния дълг, твърди, че е болна и че я притискаме. Когато свекървата ни дойде на гости, отново я подсетих за парите, но тя се разсърди и каза, че няма да идва повече.

Вижте още: Негостоприемно посрещане

Съседите й са я видели да прави ремонт на банята. Просто съм в шок. А съпругът ми казва, че не е виновен за нищо и няма да разговаря с майка си.

Нямам толкова пари, за да върна дълга й на родителите ми.