НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Сериозна връзка след 40 години с млад мъж

Сериозна връзка след 40 години с млад мъж

0
Любовта наистина е покорна на всички възрасти
Сериозна връзка след 40 години с млад мъж

Леля ми роди дете на 49 години. Късното майчинство обаче отдавна не е изненада за никого. Изненада беше бащата на детето.

Леля ми винаги е изглеждала много по-млада за годините си, въпреки че сега е на 49. Тя има собствен печеливш бизнес. Успоредно с това отдава под наем недвижими имоти. Така тя никога не се оплаквала от недостиг на пари. Посещението на салони за красота са нещо обичайно за нея. Тя внимателно следи диетата си, спортува и медитира всеки ден.

Но във връзките никога не е имала късмет. Беше омъжена три пъти и всеки път тя беше инициатор на развода.

„В съвременните мъже няма огън, няма копнеж за живот“, обичаше да повтаря. Винаги я гледах с интерес, а не с възхищение.

Никога през живота си не съм срещала такива жени. Майка ми например е съвсем различна от сестра си. Тя е семеен тип жена, истински пазител на домашното огнище.

Двете с леля ми имаме топли отношения. Когато бях дете, тя често ме глезеше със скъпи подаръци, а на 18-ия ми рожден ден ми подари пътуване в чужбина. Благодарение на нея за първи път видях как живеят хората в други страни. Когато навърших 20 години, отпразнувах рождения си ден у дома. Дойдоха най-близките приятели и роднини.

В този ден леля ми се запозна с всички важни за мен хора. Момчетата наистина я харесаха. Но дори не можех да си представя, че тази среща ще бъде съдбоносна. Само няколко години по-късно научих, че най-добрият ми приятел общува с леля почти всеки ден. И е факт, че между тях имаше симпатия.

Антон не ми призна 2 години и половина! Само си представете колко шокирана бях. И всичко се разбра, когато леля ми забременя. Като цяло е трудно да се повярва, но роди на 49 години от моя 23-годишен приятел. Освен това от самото начало той знаеше, че ще става баща, и дори не разубеди леля ми да не ражда. Антон казва, че наистина се е влюбил и че когато чувствата са искрени, възрастта не е пречка.

Просто не го разбирам. Всичките ми аргументи му се струват смешни. Приятелят ми мисли, че не знам нищо за любовта. И започва да ми се струва, че леля ми просто използва Антон, опитвайки се да забрави за старостта чрез него.

Майка ми също беше против. Но когато бебето се появи, всичко се промени. Според нея това е подарък на съдбата. В крайна сметка жените на тази възраст раждат не толкова често. И няма значение кой е бащата на детето.

Не бих се намесвала във връзките на други хора. Но Антон е най-добрият ми приятел. И сега просто не знам как мога да общувам с него.

Вижте още: Тъщата иска да напусна апартамента

Любовта наистина е покорна на всички възрасти. Днешната история само го доказва. Проблемът на племенницата е, че не може да се примири с факта, че хората имат различни житейски позиции. Това, което е нормално за едни, може да не е приемливо за други и обратно.

Важно е да уважавате избора на всеки човек. Но как ще се развие тази връзка, само времето ще покаже.

Интересно, какво мислите за тази история? Вярвате ли в сериозните връзки след 40?