НАЧАЛО ЗДРАВЕ Смес, която премахва всички токсини от тялото

Смес, която премахва всички токсини от тялото

0
Как да почистим организма от вредните токсини?
Смес, която премахва всички токсини от тялото

Как да почистим организма с вкусна смес? Когато изядете една лъжица от това средство, ще заредите тялото си с цинк, желязо, фибри, магнезий, калций, мед и много витамини, особено тези от група В, а това са почти всички ключови съставки, необходими на организма.

Това лечебно средство се споменава още в Илиада на Омир. Тази супер мощна смес се състои само от две съставки.

Според изследванията тази комбинация от естествени съставки е ефективна за регулиране на мазнините в кръвта, особено на LDL и HDL холестерола.

Освен че премахва аритмията, високото кръвно налягане, тази смес подобрява кръвообращението и лимфообращението, което дава допълнителна енергия след упорита работа.

Проучването показва, че редовната употреба на тази смес може да елиминира хроничната умора, тревожността и депресията.

Според едно научно проучване средството намалява депресията, атеросклерозата, множествената склероза и високото кръвно налягане.

Съдържа цели 182 елемента, които са полезни за здравето на организма, и по-специално има висока концентрация на антиоксиданти, които предотвратяват развитието на рак и други сериозни заболявания.

Съставки:

  • 300 г тахан
  • 300 г натурален мед

Приготвяне:

Вижте още: Лек за болките в ставите

Смесете тахан и мед в купа, като можете да добавите и накълцани орехи, бадеми, шам фъстък или лешници. Сложете сместа в буркан и приберете в хладилник.

Как да почистим организма си от вредни токсини?

Консумирайте по 1 до 2 чаени лъжички от тази смес всеки ден, като децата могат да приемат по 1 чаена лъжичка всяка сутрин.