НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Свекървата ни покани да живеем с нея с причина

Свекървата ни покани да живеем с нея с причина

0
Свекървата ме упрекваше за всяко парче хляб, което съм изяла
Свекървата ни покани да живеем с нея с причина

След сватбата родителите на съпруга ми поискаха да живеем с тях. Имат голяма къща, затова се съгласих. Не мога да разчитам на родителите си, защото израснах в бедност и нищета. Свекърът и свекървата много обичат да ме упрекват за това. При всяка възможност ми припомнят, че майка ми и баща ми са дали нищожни пари за сватбата. Е, нямаха повече!

Свекърва ми веднага ми даде да разбера какво мога и какво не. Тя възложи готвенето на мен. Не ме харесваше, затова ми се подиграваше по всички възможни начини. Веднъж ми каза да сготвя морски дарове, но просто не знаех какво да правя с тях. Естествено, не успях да ги направя. Тя ми се развика.

„Ти и родителите ти никога няма да можете да си позволите такава храна!“

Всеки ден слушах, че съм измамница. Съпругът ми не ме защити нито веднъж. Помоли да не й обръщам внимание.

Освен това свекървата ме упрекваше за всяко парче хляб. Тя каза, че ям повече, отколкото печеля. За времето, в което живях с нея, свалих 14 килограма. Тежах само 45 кг.

Защо изтърпях всичко? Защото обичах съпруга си! Той не заслужаваше моята любов. Не направи нищо, за да ни направи щастливи. Между другото, съпругът ми печелеше точно колкото мен.

Разбрах, че трябва да сложа край. Когато търпението ми се изчерпа, поставих съпруга си пред избор: или да се изнесем, или да се разведем. Той остана при майка си, а аз се преместих в апартамент под наем. Това решение се хареса на всички. Особено свекървата – тя най-накрая имаше възможността да намери достойна жена за сина си.

Вижте още: Тъщата иска да напусна апартамента

Беше ми трудно. Но заживях спокойно. Скоро срещнах нов мъж. Ожених се за втори път и разбрах какво означава да си щастлива жена. Ние не живеем в лукс, но не живеем и в бедност. Отглеждаме децата си и се обичаме.

Майката на бившия ми вече му е намерила четвърта съпруга. Очевидно никоя не отговаря на нейните изисквания.