НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Свекървата ни изгони от апартамента

Свекървата ни изгони от апартамента

0
Свекървата има възможност да ни помогне, но не желае
Свекървата ни изгони от апартамента

Излизахме две години преди да решим да узаконим връзката си. До този момент живеехме с майката на Иван. Отношенията ни бяха отлични, така че бъдещият ни съвместен живот не ни притесняваше. Разбирахме се добре. Тогава смятах, че имам късмет със свекърва си. След брака обаче всичко се промени.

Тя ни каза, че е изпълнила дълга си, като е отгледала сина си сама и е направила всичко възможно, за да не се нуждае от нищо. Помоли ни да си намерим отделен апартамент, защото вече иска да живее сама. Тъй като вече сме създали свое собствено семейство трябва да се погрижим за покрива над главите си.

Ще ни бъде трудно в началото, но тя не ни остави друг избор. Каза да не разчитаме на помощ от нея и за внуците, защото и тя е отгледала своето дете сама.

Разбира се, ако случаят е спешен, ще се отзове, но няма да позволи да й оставяме децата всеки уикенд.

Вратата й винаги ще бъде отворена за нас, но да живеем отделно.

Със съпруга ми бяхме много изненадани от нейните думи. Все още не разбирам защо постъпи така. Досега беше толкова хубаво!

Вижте още: Свекървата ни покани да живеем с нея с причина

Няма ли да й е скучно да живее сама в тристаен апартамент? Защо трябва да харчим пари за жилище под наем?

Някои хора мечтаят за внуци, но свекървата ни даде да разберем, че няма нужда от тях.

Търсим си ново жилище и хубава работа. Родителите ми не могат да ни помогнат. А свекървата има възможност, но няма желание. Защо така?