НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Семейна история

Семейна история

Майка му бе продала къщата и не му даде нищо
Синът внезапно спря да общува с майка си

В семейството имаше три деца. Те често отиваха при баба си. Синът реши да живее там постоянно.

Завърши училището, което се намираше близо до дома на баба му. Дори след като влезе в университета, продължи да живее в къщата на баба си, а след това доведе жена си в дома й.

Майката дори не беше разстроена, че синът й напусна семейството, защото с две дъщери й беше много по-добре.

Две години по-късно синът вече имаше свои деца, но така и не се видя майка си, вероятно дори беше забравил за нея.

Майката се зарадва много, че най-голямото й дете успя да уреди живота си и постигна всичко, което иска. На двадесет и четири години вече имаше собствено семейство.

Дядото и бабата починаха почти по едно и също време. Милен тъгува дълго време, защото ги обичаше много.

Баба му прехвърли абсолютно всичко, което имаха. Така изрази благодарността си за това, че внукът й беше винаги с тях.

Но малко по-късно, когато разбра при кого всъщност отива всичко, Милен беше шокиран, защото се оказа, че е прочел само фамилното име. Майка му получи наследството.

Тя веднага му се обади и предложи да раздели всичко на трите деца, защото не би било честно само той да получи всичко. Той напълно се довери на майка си, защото вярваше, че тя наистина ще раздели всичко поравно, защото никога преди не го е лъгала.

Няколко седмици по-късно, му се обадиха от съда, тъй като незаконно живее в дома на баба си. Майка му бе продала къщата.

Той не очакваше тя да предприеме такива мерки, но хората, които вече са закупили апартамента, не могат да се нанесат, тъй като живее там незаконно и затова са завели дело. Майка му обеща, че след месец ще му даде достатъчно пари, за да си купи апартамент, а през това време иска да завърши ремонта на апартамента за по-голямата сестра.

Вижте още: Свекървата ни изгони от апартамента

Той получи от майка си пари, които стигнаха само за първата вноска на ипотеката. Не можа да си обясни къде са отишли всички останали пари.

В този ден те се скараха. Майка му така и не му се извини, затова че е дала всичките пари само на едното си дете, а обеща да раздели всичко поравно.

Заради наследството цялото семейство се скара.