НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Сложният характер на Стрелеца

Сложният характер на Стрелеца

0
Характерът на Стрелеца наистина не е лесен
Сложният характер на Стрелеца

Характерът на Стрелеца наистина не е лесен. Той омайва мнозина със своя чар. Този мъж е комуникативен и харизматичен, душата на всяка компания. Ако обаче го познавате по-добре, ореолът на доброжелателността ще се разсее.

„Трябва да опитам от всичко в живота“, е мотото на Стрелеца. Представителите на тази зодия копнеят за приключения и промени до екстремно ниво. С думата “всичко” те описват пътуване до края на света, скок с парашут или дори изкачване на връх Еверест, а не спокоен семеен живот. Това няма да се промени и след 50-годишна възраст.

Опитът да му се наложат правила ще бъде възприет като лична обида. Стрелецът няма граници и свободата е най-голямата му ценност. Така че семейното гнездо с куп деца и сто отговорности определено не е за него. Той не умее да поема отговорност и само невеж човек може да повери деца на него.

Колкото и да го крие Стрелецът, характерът му е много сложен. Друго доказателство за това е липсата на ясно определени цели и планове. Това важи както за утре, така и за следващите 10 години. Стрелецът не гледа толкова далече в бъдещето.

Предимството му е, че никога не се предава. От другата страна на монетата обаче се вижда, че представителят на този огнен знак дори не се опитва да промени обстоятелствата в своя полза. Той гордо се изправя пред предизвикателството, но му липсва гъвкавостта, за да го избегне.

Достатъчно е да обидят егото му и добротата му се изпарява. И тогава можете да видите истинското му лице. Веднага усещате грубия, брутален и суров характер на Стрелеца. Винаги е любезен с познати и приятели, но в семейството си се отнася като деспот, когато има конфликти. Разбира се, по-късно осъзнава грешката си. Той съжалява и искрено моли за прошка, но казаните думи няма да бъдат забравени толкова лесно.

Стрелецът може да избере и екстравагантен партньор. Предпочита да има нежен, скромен или дори глупав човек до себе си, който е лесен за манипулиране. Стрелецът иска партньор, който да подкрепя мечтите му, да му се възхищава и да го харесва. Представителят на тази зодия винаги избира най-неподходящия спътник, а този, който всъщност би го зарадвал, дори не го поглежда.

Вижте още: Кои зодии ще забогатеят през лятото?

През повечето време изпълнява задачи, сякаш няма друг избор, освен да ходи на работа, да пие кафе и да общува, вместо да преследва амбициозни цели и да докаже своята стойност. Поради тази причина Стрелецът рядко става лидер, предпочитайки ролята на подчинен.

Не бива да се говори за всички Стрелци под общ знаменател. Има, разбира се, усърдни и отговорни представители на тази зодия. Но не може да се отрече, че характерът на Стрелеца наистина не е лесен.