НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Защо жените над 40 години са толкова привлекателни за мъжете?

Защо жените над 40 години са толкова привлекателни за мъжете?

0
Жените над четиридесет години са ценени от все повече мъже
Защо жените над 40 години са толкова привлекателни за мъжете?

Жените над четиридесет години знаят цената си. Те са честни и уверени.

Анди Рууни не само публикува репортажи от нацистки лагери, но и непрекъснато разглежда най-важните проблеми на човечеството. Сред най-добрите му статии е опитът да разбере защо напоследък все повече мъже са привлечени от по-зрели жени. Споделяме мислите на мъж, който вероятно е разбрал същността на жената.

Все повече мъже започват да ценят жените на възраст над четиридесет години. Има много причини за това. Например, зрялата жена никога няма да ви събуди посред нощ, за да ви попита: „За какво си мислиш?“ Не й пука за какво мислите. Ако такава жена не иска да гледа мач с вас, ще излезе и ще прави каквото й харесва – обикновено нещо много по-интересно от безсмисленото взиране в телевизионния екран.

Една зряла жена познава себе си достатъчно добре, за да разбере какво й харесва и какво иска. Много малко жени на тази възраст се интересуват от вашето мнение за нейните действия.

Жените на четиридесет знаят стойността си. Те няма да изпаднат в истерия в операта или ресторанта. По-възрастните жени не пестят похвали, дори и да не сте ги заслужили. Те много добре знаят какво означава да бъдеш подценяван.

По-възрастните жени са достатъчно уверени, за да ви запознаят с приятелките си. По-младата жена може да избягва да ви срещне дори с най-добрите си приятелки, защото не вярва на партньора си. Една зряла жена не се интересува дали нейните приятелки привличат вниманието ви. Тя знае, че приятелките й никога няма да я предадат.

Тези дами имат силна интуиция. Няма да ви се налага да признавате нещо – те вече знаят всичко за вас.

Яркочервеното червило стои чудесно на по-възрастните жени, което не може да се каже за по-младите. Ако се научите да не забелязвате няколко бръчки на едно или друго място, ще откриете, че по-възрастните дами са много по-секси от по-младите.

Вижте още: Прически за дами над 30 години

Жените на четиридесет и повече години са прями и честни. Ще ви кажат право в очите, ако се държите като истински глупак. Никога няма да ви се налага да се съмнявате каква е връзката ви.

Така че да, има много причини да се възхищавате на по-възрастните жени. За съжаление, не можем да кажем същото за мъжете.

Почти всяка фантастична, интелигентна, грижовна жена над 40 има плешиво, опърпано влечуго с опънати панталони до себе си, което се държи като идиот с двадесетгодишната сервитьорка.