НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Как една майка съсипа живота на сина си?

Как една майка съсипа живота на сина си?

0
Заради собствените си страхове майката съсипа живота на сина си
Как една майка съсипа живота на сина си

Въпреки че синът й вече е на 38 години, той все още живее с майка си.

Тя никога не е била омъжена и никога не е имала сериозна връзка. Дори бабите, които седят на пейката и непрекъснато клюкарстват, никога не са я виждали с мъж. Тя живее тук от доста време. Мила и спокойна жена. Сама отгледа сина си и все още го издържа, защото той не работи. Той също не е женен. През всичките години са го виждали само веднъж с момиче.

Той е много сдържан и потаен. Ходи навсякъде само с майка си, дори не излиза за хляб. Като цяло той е нормален човек, но не живее собствен живот. Винаги казва: „майка ми и аз“, „и майка …“, „майка каза“, „майка взе решение“ и т.н.

Майка му казва на всички, че синът й е болен, страда от депресия. Ако ги срещнеш на улицата, само майка му говори. Николай мълчи и гледа към земята.

Като дете никога не си е играл с другите момчета. Винаги е седял на пейката с майка си и съседи.

След училище остана вкъщи, тъй като майка му не му дава да ходи на работа. Прекарва цялото си свободно време в четене на книги или на компютъра.

Заради собствените си страхове и в стремежа си да защити сина си от всички проблеми, майка му не му позволи да бъде себе си. Тя решава всичко вместо него. Дори му избира приятелите. Той все още не може да се раздели с майка си. Ако говори с някого близо до входа, тя поглежда през прозореца и след това разпитва сина си.

Вижте още: Трогателна история за свекърва и снаха

Той не прилича на съвременен младеж, защото вече не се стреми към независимост и свобода. Свикнал е да бъде до майка си, тъй като тя му е насадила комплекс за малоценност. Той вижда себе си през призмата на майка си и не иска да анализира случващото се около него. Майка му и апартамента са неговият малък свят.