НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Ако имате Лъв в живота си, сте късметлии

Ако имате Лъв в живота си, сте късметлии

0
Представителите на зодия Лъв са верни приятели и партньори
Ако имате Лъв в живота си, сте късметлии

Представителите на зодия Лъв са достойни за уважение. Те са верни приятели и партньори.

Ако всеки знак от зодиака имаше свое мото, то мотото на този огнен знак би било „Живей като крал“. Представителите на зодия Лъв се придържат към това правило на 100%. Те са прекалено горди и самоуверени.

Лъвът се управлява от Слънцето

Лъвът е петият знак в зодиака. Докато за другите се грижат различни планети, Лъвът е успял да стане покровител на самото Слънце. Това му е дало неугасима енергия, яркост и оригиналност. Хората са привлечени от Лъва, сякаш от веселите лъчи на слънцето.

Господар на света

Слънцето и звездите са дарили Лъва със страстна природа, която не познава компромиси и глупави отстъпки. Той живее великолепно, възползвайки се максимално от високото си положение в обществото. Като истински крал, Лъвът открито се гордее със себе си. В живота представителите на тази зодия винаги са лидери. Те са свикнали да се чувстват господари на света и да вземат съдбовни решения, поемайки отговорност за себе си и другите хора.

Амбициозен и решителен

Лъвът има движеща сила – любов към себе си и удоволствия. Парите, луксът и всеобщото признание са важни за него. Но това е двигателят на прогреса му. Тъй като иска най-доброто, работи усилено, за да постигне целта си.

Високите амбиции и цели, както и желанието за слава и социално влияние тласкат Лъва към саморазвитие. Вродената харизма, енергия и решителност стават спътници на Лъва по пътя на живота. Постига успехи в творчеството, спорта и търговията. Той винаги става експерт, независимо каква професия ще избере.

Предан приятел

Няма да намерите по-добър приятел от Лъва. Той винаги е отворен за комуникация. Обича да е сред хора, да общува, да се шегува и да се забавлява. Търсите нещо интересно? Просто се обадете на Лъва и забавлението ще дойде с него.

Не само в компания, но и в личното общуване Лъвът няма равен. Той е добър събеседник, който винаги ще ви даде добри съвети. Не търпи лъжи. Колкото и да харесва постиженията, винаги се придържа към истината. Никога не се хвали без причина.

Лъвът е зиключително щедър. Искрено се радва на другите, обича докрай, но когато е ядосан, също е от сърце. В резултат на това, общуването с него понякога е като влакче в увеселителен парк. Но не се страхувайте! И знайте, ако имате приятел Лъв, той ще остане с вас за цял живот.

Страстен в любовта

Лъвът е много страстен по природа. Ако обича, ще преодолее всички препятствия, за да бъде близо до любимия си човек. Никакви правила или ограничения няма да го спрат. Лъвът смело разкрива чувствата си и ги доказва не с думи, а с дела.

Мъжът Лъв слага целия свят в краката си. Освен това той не е готов да сподели жена си с никой друг, дори ако говорим за безобидни признаци на внимание. Лъвът е привлечен от силни жени. Ето защо той е толкова галантен и романтичен в първата фаза на връзката, но като партнъьор е доста деспотичен човек.

Вижте още: Щастливци сте, ако имате приятел Водолей

Жената Лъв е много противоречива по природа. Тя е независима жена, от която мъжете често се страхуват.

Няма да намерите по-силен, по-ярък и по-очарователен знак от Лъва. Би било сиво и скучно, ако в зодиака нямаше толкова ярък и смел знак.