НАЧАЛО ЗДРАВЕ Прочистване на организма от токсини и вредни вещества

Прочистване на организма от токсини и вредни вещества

0
Премахване на токсините от организма с домашен метод
Прочистване на организма от токсини и вредни вещества

Премахване на токсините от организма е важно да се прави редовно, за да бъдем здрави. Предлагаме ви метод, който ще почисти червата, кръвоносните съдове, ставите и други части на тялото от тежки метали, токсини и други вредни вещества.

След консумация на това средство се препоръчва да не се яде и пие нищо през следващите три часа.

Има различни доказани методи за прочистване на организма. Но този се оказа най-ефективният и най-простият, защото се нуждаете само от една съставка. Имате нужда от обикновен ориз, като количеството трябва да съответства на възрастта (например, ако сте на 35, трябва да вземете 35 супени лъжици). Изплакнете добре ориза и го сложете в буркан.

Напълнете буркана с преварена вода, затворете го и го оставете в хладилника. На сутринта изсипете водата. Вземете пълна лъжица ориз и го сварете за 3-4 минути без сол (в обикновена вода). Яжте този ориз на празен стомах, за предпочитане до 07:30 сутринта. Залейте с охладена преварена вода останалия ориз и го оставете в хладилник до следващата сутрин.

Повтаряйте този процес всеки ден, стига да ви е останал ориз в буркана. А именно, тайният метод за почистване се крие в оризовите зърна, които имат кристална структура. Когато го залеете с вода, нишестето не може да се отдели и се появяват клетки. По този начин зърната действат като абсорбатори и оризът се усвоява в червата.

Вижте още: Топла или студена вода да пием сутрин?

Имайте предвид, че след премахване на токсините от организма болките в гърба, врата и ставите изчезват. И ще забележите реалните резултати от почистването след две седмици. А именно всички токсини ще се отделят чрез изпражненията и урината, а цветът на самата урина ще се промени и ще стане мътен.

За да има най-добър ефект това прочистване на организма, пийте поне два литра вода на ден. А за още по-добър ефект пийте и зелен чай.