НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Късметлийските числа за Телеца

Късметлийските числа за Телеца

0
Число на успеха за Телеца: Как се изчислява?
Късметлийските числа за Телеца

Число на успеха има всяка зодия. Разберете кое е то за Телеца!

Представителите на този знак са хора с доста сложно мислене и характер. Тяхната енергия и желания са свързани с опити да докажат своето превъзходство пред света.

Число на успеха за Телеца

Слънцето е в Телец от 21 април до 21 май. Това означава, че за да разберете кое е късметлийското число за Телец, трябва да се съберат всички числа 04.21 и 05.21 и след това към тях трябва да се добави поредният номер на Телеца в зодиака – 2: (2 + 1 + 0 + 4) + (2 + 1 + 0 + 5) + 2 = 17; 1 + 7 = 8.

Щастливото число за всички Телци е 8. Това означава, че най-добрите дни от седмицата за тези хора са делничните дни и съботата. Това е материално число, което отчасти обяснява защо хората от тази зодия често са фокусирани върху търсенето на финансова печалба и материално благополучие.

Най-благоприятните дни за Телец за всеки месец са 8, 17, 26. Осем се получава чрез събиране на 1 и 7, така че идеалното време за Телеца е 17:17. Трябва да обърне внимание на наличието на осем в телефонния номер, банковата карта и т.н. Колкото повече осмици около него, толкова по-добре.

Енергия на осмицата

Осем помага на Телеца да спечели повече успех и вдъхновение, сила и енергия за постигане на целите си. В резултат на това число Телецът става по-внимателен и успешен. Той се вписва идеално в енергията на това число. Телците, като домакини, сами привличат това число да им помага, защото то олицетворява силата на материалните неща около нас.

Като талисман на щастието Телците могат да използват изображението на самото число, както и неговия основен символ – знака за безкрайност. Този символ може да бъде поставен на работния екран на компютъра или като скрийнсейвър на телефона.

Когато става въпрос за съвместимост с талисмани, черно и червено, златни бижута, както и минерали като авантюрин, рубин, кехлибар и кунцит работят най-добре с осмицата.

Вижте още: Сложният характер на Стрелеца

Разбира се, само числото 8 няма да помогне на Телеца да подобри финансовото си състояние. Специалистите съветват да не забравя и другите сфери на живота, защото светът не се ограничава само до работа и финанси.