НАЧАЛО ЗДРАВЕ Смес с мед срещу липоми

Смес с мед срещу липоми

0
Премахване на липомите: Домашни рецепти
Естествени средства срещу липоми

Премахване на липомите става и без скалпел. Ако искате да опитате да премахнете мастната тъкан с естествени средства, сте на правилното място.

Предлагаме ви няколко алтернативни съвета.

Рецептата, която е помогнала на голям брой хора, е смес от мед и брашно.

Направете еднородна смес от брашно и мед и поставете върху мастната тъкан.

За предпочитане парчето да е с дебелина от 0,5 до 1 см. Отгоре сложете хартиена кърпа или марля, за да не полепва по дрехите ви.

Оставете да действа за ден и половина (по-точно за цели 36 часа), след което го свалете и сложете нова смес.

Общо 5 пъти трябва да смените компреса (7-8 дни).

Тогава ще забележите подобрение и видими резултати.

Представяме ви още един начин.

Ще ви се строи странно, но става въпрос за ужилване от пчели. Представителите на по-старото поколение помнят този метод, който премахва мастната тъкан по ръцете, краката и корема.

Необходими са две пчелни ужилвания директно върху засегнатата област, след което липомите изчезват след седем дни.

С подходящи пинсети хванете пчелата и завъртете жилото към мястото, където се намира мастната тъкан и я оставете да ви ужили. Вярваме, че вече изпитвате болка, докато четете тези редове, но ужилването изобщо не е толкова болезнено.

Този метод със сигурност не трябва да се прилага от хора, които са алергични, защото може да доведе до много сериозни усложнения, при които е необходима хоспитализация.

Вижте още: Масло от бъз

За следващата рецепта за премахване на липомите смесете жълтък с две супени лъжици сол. С получената смес мажете болното място до 4 пъти на ден, докато изчезнат мастните тъкани по тялото.

Нанесете капки клеева тинктура върху проблемната зона и за няколко дни мастната тъкан по главата, ръцете, корема и краката скоро ще изчезне.